![]() |
Faşizmin Ayak Sesleri - Erol Manisalı - Ana Fikri Yayınevi: Truva Yayınları Basım Tarihi: Temmuz 2007 Kitap Türü: Erken Seçim, AKP ve Sermaye Türkiye`nin ve Devletin Paylaşılması Bunlar Kimin Çocukları? Türkiye`de Oligarşi, Asker ve Demokrasi AB Üzerinden Üstümüze Gelenler Kıbrıs mı Gidiyor? Yoksa Türkiye mi? AB`nin Gergedanları Karanlık Savaşın İç ve Dış Yüzü İşbirlikçiler ve Ulusalcılar Karşı Karşıya Sömürgeciliğe Karşıyım Diyebilmek Ulusalcı Olmanın Dayanılmaz Hafifliği TSK`nın Kavgası Kiminle? Diğer "Erol Manisalı" Kitapları: 1. Büyük Sermaye Dünyada Ve Türkiye de 2. Büyümek İstiyorum Biz de Çocuktuk 2 3. Ortak Pazar dan Avrupa Birliği ne Hayatım Avrupa 1 4. Askeri Darbeden Sivil Darbeye Hayatım Avrupa 2 5. Avrupa nın Askerle Kavgası Hayatım Avrupa 4 6. Avrupa yla Derin Bağlar Hayatım Avrupa 5 7. Dünyada ve Türkiye de Büyük Sermaye 8. Bıçak Sırtındaki Türkiye 9. AKP, Ordu, Amerika Üçgenindeki Türkiye |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük