Yayınevi: Sis Yayınları
Basım Tarihi: Temmuz 2008
Kitap Türü: Beslenme - Diyet / Alternatif Tıp
Mutfak kültürünüzü geliştirebilmek, yeni yemekler öğrenmenizi sağlamak, bildiğiniz yemeklerin farklı usullerde hazırlanışı ve daha farklı tatlar kazanmasını sağlamak amacıyla sizlere bu kitabı hazırladık. Kitabımızın içeriğinde; en leziz yemeklerin, nasıl daha pratik ve kolay hazırlanabileceğini bulacaksınız. Bununla birlikte, hazırlanması zaman alan ve "ağır yemek kültürümüz" diye tabir ettiğimiz bazı yemeklerin de detaylı anlatımını bulacaksınız. Çalışma esnasında, sizlere kolaylık olabilmesi için yemekleri ansiklopedi yöntemiyle ele alıp; öncelikle yemekleri çorbalar, et yemekleri, sebze yemekleri, zeytinyağlılar, pilavlar v.b. gibi kategorilere ayırıp sonra da her yemeği kendi kategorisi içinde A dan Z ye sıralayarak, malzeme listeleriyle birlikte, pişirme süresi, kaç kişilik olduğu ve tarifini verdik. En leziz yemeklerin tariflerini bulabileceğiniz kitabımızda, kalori sorunu olmadan yüzlerce çeşit yemeği yapabileceksiniz.
Diğer "Nil Peri Gökçe" Kitapları:
1. Tatlılar Pasta ve Kurabiyeler
2. Fallar ve Sırları
3. Doğanın Mucizesi Şifalı Bitkiler
4. İsmim Güzel Olsun En Güzel Çocuk İsimleri
5. Tüm Yönleriyle Burçlar
6. Sağlıklı Beslenme Güzellik ve Cinsellik