Benim Avukatım - Ayhan Yalçın - Ana Fikri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (04:52)   Son Mesaj: 02-23-2011 (04:52)    Cevap: 0    Gösterim: 688  

02-23-2011

Benim Avukatım - Ayhan Yalçın - Özeti

Benim Avukatım - Ayhan Yalçın - Özeti, Benim Avukatım Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Türkmen Kitabevi
    Basım Tarihi: Aralık 2010
    Kitap Türü: Hukuk / Genel

"Benim Avukatım"; mesleğiniz ne olursa olsun, aradığınız her hukukî konuda yeterli bilgi ve örnek dilekçeleribulabileceğiniz, hukukî sorunlarınıza ışık tutacak, size yol gösterecek bir "Tatbikat Kitabı"dır.Bu ansiklopedik Hukuk Rehberi'nde bulunan konulardan bazıları aşağıda gösterilmiştir:Haklar, Yargı Organları (Mahkemeler), Kişi ve Çeşitleri, Hakların Korunması, Dilekçeler, Hukuk Dâvâları, İspatUsulleri ve Deliller, Dâvânın Sonuçlanması, Hususî (Özel) Yargılama Usulleri, Kanun Yolları (Hükümlere Karşı Başvurma Yolları), Delillerin Tesbiti, İhtiyatî Tedbirler, Nüfus Dâvâları, Şahsın Hukuku, Derneklerle İlgili Dâvâlar, AileHukuku, Boşanma Dâvâları, Nafaka Dâvâları, Neseb Dâvâları, Vesayet Dâvâları, Miras Hukuku, Veraset Dâvâları, Gayrımenkul Dâvâları, Tazminat ve Alacak Dâvâları, KiraDâvâları, Tahliye (Boşaltma) Dâvâları, Kat Mülkiyeti Dâvâları, İş Hukuku, Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku, İcra Hukuku,İflas Hukuku, İdare Hukuku, Kamulaştırma, Vergi Hukuku,Şirketler (Ortaklıklar), Yapı Kooperatifleri, Çeşitli Konular...

Diğer "Ayhan Yalçın" Kitapları:

1. Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı
    2. Ben Muhtarım
    3. Tam Namaz Hocamız
    4. 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu - En Son Değişikli
    5. Büyünü Kendin Çöz!
    6. Dünden Bugüne Adlarımız Soyadlarımız
    7. Sorulu Cevaplı Açıklamalı Gerekçeli Kat Mülkiyeti
    8. Fitoterapi / Öldüren / Yaşatan Bitkiler / Sorulu /

Benim Avukatım - Ayhan Yalçın - Özeti Yorumları