Dengeli Demlenme Ve Rakı Mezeleri - İlhan Eksen - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-14-2011 (19:20)   Son Mesaj: 02-14-2011 (19:20)    Cevap: 0    Gösterim: 720  

    02-14-2011

    Dengeli Demlenme Ve Rakı Mezeleri - İlhan Eksen - Ana Fikri



    Yayınevi: Alfa Yayınları
    Basım Tarihi: Şubat 2009
    Kitap Türü: Beslenme - Diyet / Alternatif Tıp

    Konumuz rakı içmek ve de meze ile rakı içmek olunca her rakıseverin kişiliğini ortaya koyan bir demlenme, sofra donatma ve tabii ki rakı içmenin olmazsa olmaz eşlikçisi olan sohbet tarzında farklılıklar ortaya çıkmaktadır. İşte bu nedenle rakı içme eyleminin nasıl, ne miktar, ne zaman, nerede, ne ile ve kimlerle yapılacağının kesin kuralalrı olmamasına rağmen biz burada hem daha önce yaşamış hem halen hayatta olan işret ustaları nın görüşlerinin yanı sıra naçizane gözlem ve deneyimlerimizi de aktaracağız.200 e yakın meze tarifi ise, Akdeniz tarzı beslenme kurallarına uygun, mevsimler ile uyum içinde, sebze, beyaz et, zeytinyağı ağırlıklı, hazırlanması kolay mezelerdir.

    Diğer "İlhan Eksen" Kitapları:

    1. İstanbul Mutfağı
    2. Dünkü İstanbul
    3. İstanbul Sende Kalsın







    Dengeli Demlenme Ve Rakı Mezeleri - İlhan Eksen - Ana Fikri Yorumları