Galiba Ben Sanatçıyım - Müjdat Gezen - Özeti, Galiba Ben Sanatçıyım Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir
Yayınevi: Can Yayınları
Basım Tarihi: Mart 2003
Kitap Türü: Anı / Edebiyat
'Acaba şimdi nerelerde? Anneannem, annem, babam ne yapıyorlar şimdi? Öyle bir yer var mı? Varsa bile, annemin çiçek suladığı daracık teras orada mı? Kolanvurduğum balkon demiri? Komik bir adam ne hakla acıklı şeyler yazıyor?' Tiyatro ve sinema sanatçısı Müjdat Gezen, çocukluğunun İstanbul'unu, aile bireylerini, arkadaşlarını ve aşklarını anlattığı kitabı Galiba Ben Sanatçıyım'ı yazarken kronolojik sıra izlememiş. Böylece 'anılar' yerine 'anımsamalar' kitabı çıkmış ortaya; yıllar içinde, geri dönüşlerle anlatmış anlatacaklarını. İyi de yapmış; Gezen'in kalemiyle birlikte anılara dalıyorsunuz kitabı olurken.
Diğer "Müjdat Gezen" Kitapları:
1. Kuzucuk
2. Ben Çocukken
3. Sınıf Bunadı
4. Aptal Hamdi Bizi Güldürüyor
5. Aptal Hamdi Avustralya da
6. Aptal Hamdi Zor Durumda
7. Meşhur Yenikapı Cinayeti
8. Ç. Arkadaşım Aziz Nesin
9. Şiirim Geldi Bırakın Beni...
Yayınevi: Can Yayınları
Basım Tarihi: Mart 2003
Kitap Türü: Anı / Edebiyat
'Acaba şimdi nerelerde? Anneannem, annem, babam ne yapıyorlar şimdi? Öyle bir yer var mı? Varsa bile, annemin çiçek suladığı daracık teras orada mı? Kolanvurduğum balkon demiri? Komik bir adam ne hakla acıklı şeyler yazıyor?' Tiyatro ve sinema sanatçısı Müjdat Gezen, çocukluğunun İstanbul'unu, aile bireylerini, arkadaşlarını ve aşklarını anlattığı kitabı Galiba Ben Sanatçıyım'ı yazarken kronolojik sıra izlememiş. Böylece 'anılar' yerine 'anımsamalar' kitabı çıkmış ortaya; yıllar içinde, geri dönüşlerle anlatmış anlatacaklarını. İyi de yapmış; Gezen'in kalemiyle birlikte anılara dalıyorsunuz kitabı olurken.
Diğer "Müjdat Gezen" Kitapları:
1. Kuzucuk
2. Ben Çocukken
3. Sınıf Bunadı
4. Aptal Hamdi Bizi Güldürüyor
5. Aptal Hamdi Avustralya da
6. Aptal Hamdi Zor Durumda
7. Meşhur Yenikapı Cinayeti
8. Ç. Arkadaşım Aziz Nesin
9. Şiirim Geldi Bırakın Beni...