![]() |
Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri Yayınevi: Parıltı Yayıncılık Basım Tarihi: 1993 Kitap Türü: Dünya Klasikleri / Edebiyat Babamın Nottinghamshire' da küçük bir arazisi vardı. Ben beş oğlundan üçüncüsüydüm. On dört yaşımdayken beni Cambridge Üniversitesi' ndeki Emmenuel Koleji' ne gönderdi. Orada üç yıl kaldım ve kendimi bütünüyle derslerime verdim; fakat okul masraflarım benim için ayrılan küçük payı aşıp zaten kısıtlı olan imkanları zorlamaya başlayınca Londra' nın ünlü hekimlerinde Bay James Bates' in yanında çıraklık yapmaya başladım. Diğer "Jonathan Swift" Kitapları: 1. Alçakgönüllü Bir Öneri 2. Alçakgönüllü Bir Öneri - Ciltli 3. Gülliver in Gezileri 4. Gulliver in Gezileri 5. Gulliver in Seyahatleri 6. Gulliver s Travels 7. Güliverin Seyahatleri 8. Güliver in Gezileri 9. Gülliver Atlar Ülkesinde |
--->: Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Özeti gülliver hakında bilgi yer zaman vekişi gibi...?? |
--->: Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Özeti gülliverin kişileri yeri ve zamanı nelerdir...??? |
--->: Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Özeti aradığımı bulamadım ama olsun site güzel |
--->: Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Özeti Alıntı:
|
ben anlamadım :( |
iğrenç |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri Guliverin gezileri jonathan swift hikayesi hakkinda bilgileri ( kahramanlar , ana fikir , konu) ..vb |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri Cok mal bir site. Hicbirsey yokkk. Offff |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri yardımcı olun 5n1k çıkarmrk zorundayım |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri off bune ya benim hiç birşeyi belli etmemmiş hiç beğenmedim |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri bi tane hayr sahibi yok mu yaa |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri Alıntı:
|
11.01.2015 de smdi yrum ypiyorum . tansmk isteyen vrsa yrum atsin tanisalm ( AHMET..... ) Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Güliver'in Gezileri - Jonathan Swift - Ana Fikri hiç adam gibi doğru dürüst anlatılmıyor her kaynakta farklı yazıyor anlatıyor yaa biz ne yapalım ki |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:42 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük