Beslenme İlkeleri Ve Menü Planlaması - Kolektif - Özeti, Beslenme İlkeleri Ve Menü Planlaması Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir
Yayınevi: Ekin Yayınları
Basım Tarihi: Şubat 2007
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat
Gastronomi ve yiyecek - içecek işletmeleriAğırlama hizmet işletmelerinde, yiyecek - içecek departmanlarında
Diğer "Kolektif" Kitapları:
1. Almanak 2009 Analizleri
2. 12 Eylül Sabahı
3. Öğrenciliğin kitabını yazdık
4. Hayatın Seyri
5. Sokrates'ten Âşık Veysel'e
6. Mustafa Kemal ve Ulusal Bir Devletin Doğuşu
7. Bruno Barbey'nin İstanbul'u
8. Yurttaşlıktan Uygarlığa
9. Klasik Çin Şiirinden Seçmeler
Yayınevi: Ekin Yayınları
Basım Tarihi: Şubat 2007
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat
Gastronomi ve yiyecek - içecek işletmeleriAğırlama hizmet işletmelerinde, yiyecek - içecek departmanlarında
Diğer "Kolektif" Kitapları:
1. Almanak 2009 Analizleri
2. 12 Eylül Sabahı
3. Öğrenciliğin kitabını yazdık
4. Hayatın Seyri
5. Sokrates'ten Âşık Veysel'e
6. Mustafa Kemal ve Ulusal Bir Devletin Doğuşu
7. Bruno Barbey'nin İstanbul'u
8. Yurttaşlıktan Uygarlığa
9. Klasik Çin Şiirinden Seçmeler