Yayınevi: Elit Yayınları
Basım Tarihi: Ocak 2006
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat
İsa dedi: "fakat benim tesellim, hakkımdaki her batıl düşünceyi yok edecek ve dini tüm dünyaya yayılıp (tüm dünyayı) kontroluna alacak olan Elçi nin gelmesindedir. Çünkü böyle va d etmiştir. Allah (C.C) İbrahim e ve bana teselli veren onun dininin sona ermeyecek ve Allah tarafından el değmeden korunacak olmasıdır." Kahin karşılık verdi: "Allah ın elçisi geldikten sonra (daha) başka peygamberler gelecek mi?" Hz.İsa cevap verdi: "Ondan sonra Allah tarafından gönderilen gerçek peygamberler gelmeyecek ama, pek çok yalancı peygamber gelecek; ki ben buna üzülüyorum. Çünkü Şeytan Allah ın adaletli hükmüyle onları yerlerinden kaldıracak da, kendilerini, benim kitabımı bahane edinip gizleyecekler." Kahin dedi:" Mesih e ne ad verilecek ve hangi işaretler onun gelişini ortaya koyacaktır?" İsa cevap verdi: "Mesih in adı hayranlık uyandırır çünkü Allah ruhunu yaratıp da, göksel bir nur içine koyduğu zaman ona (bu) adı kendisi vermiştir. Allah dedi: "Bekle Muhammed; çünkü senin uğruna cenneti, dünyayı ve yığınlarca yaratığı yaratacağım içlerinden seni elçi yapacağım, öyle ki kim seni kutsarsa kutsanacak, kim seni lanetlerse lanetlenecektir. Seni dünyaya göndereceğim zaman kurtuluş elçim olarak göndereceğim. Senin sözün gerçek olacak. O kadar ki, gök ve yer düşecek. Fakat senin dinin düşmeyecek. MUHAMMED O nun kutlu adıdır."
Diğer "Ali Ünal" Kitapları:
1. İslam Bilim İnsan Ve Tarih
2. Din Etrafında
3. Kalem Kalbin Taşmasından Yazar
4. Mekke - Resullerin Yolu
5. Kur an da Temel Kavramlar