Gıda Teknolojisi - Sıdıka Bulduk - Ana Fikri   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-13-2011 (05:51)   Son Mesaj: 01-13-2011 (05:51)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    01-13-2011

    Gıda Teknolojisi - Sıdıka Bulduk - Ana Fikri

    Gıda Teknolojisi - Sıdıka Bulduk - Özeti, Gıda Teknolojisi Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

    Yayınevi: Detay Yayınları
    Basım Tarihi: Kasım 2007
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

    Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, sebze-meyve işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.

    Diğer "Sıdıka Bulduk" Kitapları:

    1. Beslenme İlkeleri Ve Mönü Planlama







    Gıda Teknolojisi - Sıdıka Bulduk - Ana Fikri Yorumları