Gıda Teknolojisi - Sıdıka Bulduk - Özeti, Gıda Teknolojisi Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir
Yayınevi: Detay Yayınları
Basım Tarihi: Kasım 2007
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, sebze-meyve işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.
Diğer "Sıdıka Bulduk" Kitapları:
1. Beslenme İlkeleri Ve Mönü Planlama
Yayınevi: Detay Yayınları
Basım Tarihi: Kasım 2007
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, sebze-meyve işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.
Diğer "Sıdıka Bulduk" Kitapları:
1. Beslenme İlkeleri Ve Mönü Planlama