![]() |
Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Özeti Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Özeti, Charlie nin Büyük Cam Asansörü Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Can Yayınları Basım Tarihi: Temmuz 2009 Kitap Türü: Öykü / Edebiyat Çikolata fabrikasında başlayan eğlenceli yolculuk!Charlie sonunda çikolataya kavuşur, hem de fabrikasıyla birlikte. Fabrikanın sahibi Bay Wonka, bizim küçük Charlie ile kalabalık ailesini büyük cam asansöre bindirip bir yolcluğa çıkarır. İşte, Charlie nin Çikolata Fabrikası nın devamı olan bu kitapta, bu ilginç yolculuğun öyküsü anlatılıyor. Heyecanla okuyacaksınız… Diğer "Roald Dahl" Kitapları: 1. Koca Sevimli Dev 2. Dünya Şampiyonu Danny 3. Zürafa, Peli ve Ben 4. Zürafa Peli ve Ben 5. Cadılar 6. George'un Harika İlacı 7. Büyülü Parmak 8. Bay ve Bayan Kıl |
--->: Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Özeti Alıntı:
|
--->: Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Özeti ben de okudum bence de çooookkkkkkkkkkk güzel ama ödev için özetini çıkarmak zorundayım ve bu yazının uzununu yazarmışınız acaba |
→ Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Ana Fikri çerlinin büyük cam asansörü kitabının ana fikrini yazarmısınız 29 nisana lazım sıfır alırsam sizin suçunuz tekrar söylüyorum 29 nisana kadar yazın |
kitap harika okudum ve çok beğendim okumanızı tavsiye ederim |
Bu kitabin özetini yazaydiniz iyiydi :( |
Japonyalılar uzay asansörü diye bi proje başlatmışlar. Dünyadan asansöre biniyorsun. Uzayda iniyorsun. Bu projenin 2050 de biteceğini yazmışlar. Bu projede Charlie'nin büyük cam asansörü kitabından esinlenme var Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Ana Fikri Bu charlie nin buyuk cam asansoru ozeti degil :( Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Ana Fikri Bende okudum çikolata fabrikasınıda cam asansörüde |
→ Charlie nin Büyük Cam Asansörü - Roald Dahl - Ana Fikri Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük