Gıda Ve Personel Hijyeni - Nilüfer Koçak - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-12-2011 (04:42)   Son Mesaj: 01-12-2011 (04:42)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    01-12-2011

    Gıda Ve Personel Hijyeni - Nilüfer Koçak - Ana Fikri



    Yayınevi: Detay Yayınları
    Basım Tarihi: Mayıs 2007
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

    Çalışmada gıda güvenliği konusu belirli bir sistem içerisinde ele alınmaya çalışılmıştır. Öncelikle gıdaları güvensiz hale getiren tehlikeler ve önlemler konusunda bilgi verilmiş, yiyecek işletmelerinde iş akışı sürecinde hijyen sağlama konusunda açılımlar geliştirilmiş ve işletmelerde gıda güvenliğini sağlamanın ancak bir gıda güvenliği sisteminin kurulmasıyla mümkün olabileceği savıyla HACCP ve ISO 22000 sistemleri ile ilgili bilgiler derlenmiştir.Bu çalışmanın başta turizm ve otel işletmeciliği öğrencileri olmak üzere, yiyecek içecek sektöründe yer alan işletme yönetici ve çalışanlarına ve diğer ilgililere yararlı olacağını düşünüyoruz.

    Diğer "Nilüfer Koçak" Kitapları:

    1. Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi







    Gıda Ve Personel Hijyeni - Nilüfer Koçak - Ana Fikri Yorumları