Yayınevi: Alfa Yayınları
Basım Tarihi: Haziran 2002
Kitap Türü: Beslenme - Diyet / Alternatif Tıp
Birkaç asır önce çikolata altından daha değerliydi. Bugün ise damak tadının başte gelen nesnesi ve yemek sanatının gözdesi. Çikolatanın tarihi baş döndürücü hikayeler ve efsanelerle örtülü. Öyle ki yeni kıtaların keşfiyle Eski Dünya ya getirilen bu lezzet cevherinin tarihini okumak bile büyük haz kaynağı. Çikolata, Montignac ın kalemiyle mutfaklarımızda, sofralarımızda ve damaklarımızdaki haklı yerine kavuşuyor.
Diğer "Michel Montignac" Kitapları:
1. Akdeniz Mutfağı İle Yemek Sanatı II
2. Sağlığınızın Şerefine Şarap
3. Dengeli Beslenme İle İkinci Gençlik
4. Yemek Sanatı II
5. Yemek Sanatı-1
6. Sağlıklı Kalmak İçin Çikolatalı Menüler
7. Doğru Beslenme ile Kalp Sağlığı
8. Şarap - Sağlığınızın Şerefine