![]() |
Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Özeti Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Özeti, Dört Kardeştiler Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Altın Kitaplar Basım Tarihi: Mart 2000 Kitap Türü: Ana babalarını art arda yitiren Dört kardeş , kendi kendilerine yaşamaya çabalarlar. Renkli bir köy ortamında geçen romanda , sevgi ve özveriye dayalı kardeşlik bağları , şaşırtıcı ve zaman zaman da duygu yüklü serüvenlerle sergilenmektedir. Diğer "Gülten Dayıoğlu" Kitapları: 1. Yaşadıklarım ve Düşlediklerim 2. Yaşadıklarım ve Düşlediklerim (Ciltli) 3. Mo nun Gizemi 1-2 Özel Kutulu Set 4. Mo'nun Gizemi 2 5. Mo nun Gizemi 2- Otran 6. Parbat Dağının Esrarı 7. Uçurtma 8. Yada'nın Gizilgücü 9. Ölümsüz Ece |
--->: Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Özeti çok güzel bir kitap. |
bari daha uzun olanlarıda yazssaydınız |
Müthiş kitap, hocam kitap dağıtıyordu performans ödevi için ben zorla bu kitabı aldım :) |
müthiş bir kitappp :) |
→ Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Ana Fikri Alıntı:
|
→ Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Ana Fikri Alıntı:
|
→ Dört Kardeştiler - Gülten Dayıoğlu - Ana Fikri yarın sınavım var burdan KOPYA çektim burayı hangi salak açtıysa kopya çekmemize yardımcı oldu |
kitap güzel ama bu site bana hiçbir yardımcısı olmadı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük