![]() |
Demir Maske - Alexandre Dumas - Ana Fikri Yayınevi: Timaş Yayınları Basım Tarihi: Mart 2003 Kitap Türü: Dünya Klasikleri / Edebiyat Bayan Şevröz, o gece geç vakit, Bay Kolber i görmeye gitti. Bakan yardımcısı Kolber, kadını hiç beklemediği için çok şaşırmıştı. Onu saygıyla selamladıktan sonra sordu:"Bu ziyaretinizi acaba neye borçluyum, bayan?","Bay Kolber, siz maliye bakanı yardımcısısınız ve gözünüz bakan olmakta. Sakın beni kınamaya kalkışmayın! Çok iyi biliyorum ve size de bu işin kapılarını açmak benim elimde. Bay Fuke yi gözden düşürebilir, yerine kendiniz geçebilirsiniz. " Diğer "Alexandre Dumas" Kitapları: 1. Son Şövalye 2. Üç Silahşör 3. Üç Silahşör (Ciltli) 4. Binbir Hayalet / K. Kapak 5. Kamelyalı Kadın 6. Siyah Lale 7. Monte Cristo Kontu 8. Monte Cristo 2 Cilt -Kutulu- |
--->: Demir Maske - Alexandre Dumas - Özeti siyah lalenin anafikri - Alexandre Dumas - Özeti [/QUOTE] |
Alıntı:
|
ana fikir ne onu soruyoz biz |
→ Demir Maske - Alexandre Dumas - Ana Fikri Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
→ Demir Maske - Alexandre Dumas - Ana Fikri siyah lale alexandre dumas kitap ana fikri lütfen cevaplarmısınız acil ???!?!! Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:01 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük