Yayınevi: İnkılap Kitabevi
Basım Tarihi: Ocak 2008
Kitap Türü: Beslenme - Diyet / Alternatif Tıp
Serinin son cildinde; taze sebze ve meyvelerden sağlıklı yiyeceklerin nasıl hazırlanacağı, yiyeceklerin kurutulması ve dondurulması, çeşitli süt ürünlerinin yapımı ile yine inorganik madde katılmadan yapılan parfeler, reçeller, çikolata ve şekerlemeler ile alkollü-alkolsüz içeceklerin hazırlanışları yer alıyor.
Diğer "Cemaliye Tüter" Kitapları:
1. Açıklamalı Yemek Kitabı 4
2. Açıklamalı Yemek Kitabı Cilt 3
3. Açıklamalı Yemek Kitabı Cilt 2 (Ciltli)
4. Açıklamalı Yemek Kitabı Cilt 1 (Ciltli)