Adım Adım Microsoft Internet Explorer 4 Türkçe Sür - Microsoft Corporation - Ana Fikri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (14:40)   Son Mesaj: 12-20-2010 (14:40)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

12-20-2010

Adım Adım Microsoft Internet Explorer 4 Türkçe Sür - Microsoft Corporation - Ana Fikri

Yayınevi: Arkadaş Yayınevi
    Basım Tarihi: Kasım 1999
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

Kursu tamamlamak için derslerin tümünü, bazı becerileri öğrenmek içinse belirli dersleri çalışın. Her iki durumda da size en uygun kendi başınıza öğrenimi gerçekleştireceksiniz.- Uygulama dosyaları becerileri uygulayarak öğrenmizi sağlar.- Görsel Kılavuz gerek duyduğunuz bilgiye sizi çabucak götürür.- Bu dosyalar, karmaşık görevlerde kullanabileceğiniz sesli gösteriler içerir.Bu kitap ve Microsoft Internet Explorer 4 ile şunları öğrenirsiniz.- Internet i keşfedin- Internet başlangıç sayfanızı özelleştirin - Haber gruplarına katılın.- World Wide Web e sitesine abone olun- Internet üzerinde toplantı yapmak için NetMeeting i kullanın- Derecelendirme yaparak, bilgisayarınızı kullanın kişilerin hangi bilgilere erişebileceğini denetleyin.- Aradığınız bilgiyi hızlıca bulmak için Web de etkin bir arama yapın.- En beğendiğiniz sitelerin listesini yaratın.- Güvenlik bölgelerini ve gizlilik seçeneklerini ayarlayın.- Elektronik posta kullanarak Internet üzerinden iletişim kurun.- Internet te kişi bulun

Diğer "Microsoft Corporation" Kitapları:

1. MCSE Eğitim Paketi Exam 70-270 Microsoft Windows X
    2. MCSE Eğitim Paketi Exam 70-270 Microsoft Windows X
    3. MCSE Exam 70-224 Microsoft Exchange 2000 Server Uy
    4. MCSE Exam 70-224 Microsoft Exchange 2000 Server Uy

Adım Adım Microsoft Internet Explorer 4 Türkçe Sür - Microsoft Corporation - Ana Fikri Yorumları