Kavgam-Adolf Hitler   Konuyu açan: ..Sahra...   İlk Mesaj: 09-03-2009 (12:00)   Son Mesaj: 09-03-2009 (15:21)    Cevap: 1    Gösterim: 1347  

    09-03-2009

    Kavgam-Adolf Hitler

    Milli Olmayan Bir Hükümet Milleti Her Vasıta İle Felakete Götürdüğü Zaman, Bu Milletin Her Ferdinin Milli Duygulara Kapılarak İsyan Etmesi Hak Değil Milli Bir Görev Olur.

    Bir Millet İnsan Hakları İçin Giriştiği Mücadelede Mağlup Olmusa Kader Onu Terazisinde Tartmış, Bu Dünyada Var Olma Saadetine Erişeyemecek Kadar Hafif Bulmuştur. Çünkü Varlığını Sonsuza Kadar Sürdürmek İçin Mücadeleye Hazır Olmayan Veya Buna Gücü Yetmeyen Bir Millet Tanrı Tarafından Ebediyen Yok Olmaya Mahkum Edilmiştir. Çünkü Bu Dünya Korkak Milletler İçin Değildir.

    Varlığı Çeşitli Entrikalarla Tehdit Edilen Milletler Eğer Milli Kimliklerini Her Şeye Rağmen Koruyabilmiş Ve Cesaretlerini Kaybetmemişlerse, Tarihin Her Sahnesinde Adlarından Söz Ettireceklerdir.

    Tarih Asla Kurumayan Bir Kaynaktır. Şartlara Göre Bazen Unutulmuş Görünsede O, Yavaş Bir Sesle Yeni Bir Gelecekten Söz Ederek Kutsaliyetinin Varlığını İspat Eder.
    - Adolf Hitler-
    (Arka Kapak)







    Kavgam-Adolf Hitler Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  09-03-2009, 15:21

    --->: Kavgam-Adolf Hitler


    paylaşım için teşekkürler
    bend yeni okumaya başladım o kitabı
    altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) altun