![]() |
Aşk - Elif Şafak İki göl, iki de nehir var romanda. Mevlana ve Ella göl, Şems ve Aziz nehir… Dünyanın bir ucunda başlayıp diğer ucunda sonlanan bir hikâye Şafak’ın son kitabı “Aşk”. Sürükleyici, akıcı, merak uyandırıcı, tedirgin edici, huzur verici… Yazarın dili kimi zaman ağırlaşsa da okuyucuyu zorlamıyor. Hatta bir süre sonra bu dilin kullanılmasına hak vermeye başlıyorsunuz. Çünkü Rumi’nin yaşadığı zamanları anlatabilmek için şimdi kullandığımız kelimeler yetersiz ve basit gelirdi diye düşünmeye başlıyorsunuz okurken. |
--->: Aşk - Elif Şafak Tek kelimeyle harika bir günlük tadında eser.Mutlaka okunması gereken cinsten kitaplardan... |
--->: Aşk - Elif Şafak en yakın zamanda edinmek istedigim kitaplardan birisi |
--->: Aşk - Elif Şafak Okuyunca gorucez |
--->: Aşk - Elif Şafak Bende okumayı çok istiyorum..Henüz özetini okudum...selamlar |
--->: Aşk - Elif Şafak :cicek01221:Vallahi süper bi kitab tavsiye ederim arkadaşlar |
--->: Aşk - Elif Şafak ilk elime renginden dolayı almıştım:) adıda aşk olunca tamam dedim bu benlik.. okudum ilk sayfalarda uff puff dedim kapadım ne alakası var bunun aşk'la diye okumadım 1 ay sonra gazetede okudum ktap çok okunuyormuş şaşırdım neresi okunuyor diye sıkıldım dur bi yenıden okumaya baslayayım dedım.. iyiki basladım çok çok begendim :) şemsi o kitapta tanıdım çok sevdim..kitabı 1 sene önce okumuş olsam bile yutarak okudum ve mıh gibi aklımda hala:) elif şafagıda bu sayede tanıdım ve takipçisi oldum yazılarını saklıyorum çokta seviyorum... hatta ilk sevdiğim kadın yazar diyebilirim.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük