![]() |
Anadoluda Başarı Nasihatları Tarlada ekinim var deme, ambara girmeyince. Hayırlı evladım var deme, el koynuna girmeyince. Sadık dostum var deme, başına bir şey gelmeyince. Vefakar karım var deme, yok günü görmeyince. İşin başına geç varanda, bal vermeyen arıdan, Kocasından sonra kalkan karıdan , Haram kazanılan paradan Kimseye hayır gelmez. Zengini fakir eden hayırsız evlat. Memuru, tüccarı fakir eden süslü avrat. Fakiri fakir eden kuru inat. Çok acıma acınacak hale gelirsin. Bilmeyen ve bilmediğini bilen çocuktur, eğitin. Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır, uyandırın. Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, uzaklaşın. Bilen ve bildiğini bilen liderdir, takip edin ÜÇ ÇEŞİT İNSAN VARDIR.... BİRİNCİSİ EKMEK GİBİDİR, HER GÜN ARARSINIZ. İKİNCİSİ İLAÇ GİBİDİR, LAZIM OLUNCA ARARSINIZ. ÜÇÜNCÜSÜ MİKROP GİBİDİR, O GELİP SİZİ BULUR... ASİLLER İDARE EDER, ACİZLER ŞİKAYET EDER, BASİTLER İFTİRA EDER... EN DEĞERLİ İNSAN , KULAĞINDAN GİRENİ YÜREĞİNE GÖMEN İNSANDIR... |
Acayip agir sözler en acili zamanda yazilmis gibi:) |
Alıntı:
Özelliklede alıntı yaptığım kısmı çok beğendim.Neden bu yazıları görmemişim,güncellense iyi olur...:aallkkiiss: |
Alıntı:
|
eyw. saol ellerine sağlık |
Alıntı:
selametle.. |
--->: Anadoluda Başarı Nasihatları Çok güzel bır paylaşım,yüreğinize sağlık. Kutlarım,ve müsadenızle bende küçük bir ekleme yapmak ısterım.Bu harika paylaşımınıza. Adamın tekine sormuşlar ---- Başarının sırrı nedir? Adam cevap vermiş -----" Valla başarının sırrını bilmiyorum,ben yalnızca başarısızlığın sırrını bılıyorum" demiş. O halde bize başarısızlığın sırrı nedir ?O nu bıze söyle,demişler. Adam yanıt vermiş. ------"Herkesi memnun etmeye çalışmak" Gerçektende çok doğru İnsanlar karışır,neye?izin verdiğin herşeye.... |
→ Anadoluda Başarı Nasihatları her yerde basarılı olmak için su kuralı uygulamamız gerekir iş-aş-eş tabii bazıları sondan baslıyo önce eşi buluyolar sonraya işi bırakıyolar :) ve basarılı olamıyolar herkes için gecerli degil ama pek cogu öyle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük