1 bayan neden kapanmak istemez!!!!!!!!

Facebookta da gördüm. Başörtüsü takmış altına da mini etek. Mini etek yerine normal etek alsan ne olur? İllaki örtünenler dindar diye bir şey yok zaten. Bazı sosyete kadınları falan takıyor ...

Ağaç Şeklinde Aç22Beğeni

1. Alt 01-16-2010, 23:20 #11
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    Facebookta da gördüm. Başörtüsü takmış altına da mini etek. Mini etek yerine normal etek alsan ne olur? İllaki örtünenler dindar diye bir şey yok zaten. Bazı sosyete kadınları falan takıyor sonra yakışıyor diye takanlar var.

2. Alt 02-26-2010, 11:57 #12
    ayışığı Mesajlar: 111
    bu konuyla ilgili ne çok yaralı varmış

3. Alt 02-26-2010, 15:36 #13
    el_feta Mesajlar: 1.168
    feyzullah birışık mıydı?

4. Alt 09-04-2012, 01:20 #14
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    simdikiler basörtüsü takıyo ilerde geri çıkarıyo yetmiyo dar giyiniyolar kapanacaksan edebinle kapan ki dinini güzel savun.Ben ne kapalılar gördüm içi pis ne acıklar gördüm içi temiz hani diyolar ya kapan cehennemlik olma diye mesela bizim mahallede bi kız var kapalı bigün bi baktım kafeye girdi sonra bi çıktı masallah acık sacık bende kapalı degilim yani simdi o cennetlikte ben kapanmadm dye cehennemlik miyim hayır bu düşünce yanlış açık giyinmenin de kuralları var .ama insanın iç temizliği daha önemli.

5. Alt 05-12-2013, 15:07 #15
    Ziyaretci
    kübra12345 Mesajlar: n/a
    ben kapanmayı çok istiyorum ama yüzümdeki 2-3 sivilce bir kaç leke yüzünden kapanmak istemiyorum.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.