![]() |
IQ testine ne dersiniz? Ciddi bir IQ testi... Benzerlikleri, farklılıkları ve değişimleri ne kadar hızlı algılayabiliyoruz? :confused: IQ testi, IQ'nun geliştirilmesine de katkı sağlar. Testi tekrarladıkça, belli değişimleri ve ilişkileri kavrama becerimizi geliştiririz. Bu testi egzersiz niyetiyle de kullanabilirsiniz. Testinizin sonunda puanlarınızı göreceksiniz. Sıkılmadan tamamlamalısınız.:clap: Test toplam 40 dk. sürüyor ve şu anda süre başladı. Kolay gelsin... [flash]http://www.yetenek.com/upload/oyunlar/iqtest.swf[/flash] Muhammed Bozdağ |
--->: IQ testine ne dersiniz? ya ben testi yaptım amaaa...biraz salladım,hem yorgundum. oynayamayan yerine dar demeli değil mi:):) herkes yazsın bakalım o zaman basın toplantısı yaparız... |
--->: IQ testine ne dersiniz? 91 cıktı benimki:)) ama biraz bahanede yapayım:)) sabahın 4 de yaptım uykumvardı, birazda yağmur yağıyodu, rüzgar ters yönden esiyodu bu cok etkiledi :))bide bu testi yapanlar bana gıcık ondan :)) Emeğine sağlık güzel paylaşım.... :474::474::474::474::474::474::474::474: |
--->: IQ testine ne dersiniz? bidaha yaptım 98 cıktı :aallkkiiss: neden arttı: çünkü ters esen rüzgar esmedide ondan :)) eğlenceli yawwww..... |
--->: IQ testine ne dersiniz? nasıl yapılacağınıda açıklarsanız çok iyi olcak |
--->: IQ testine ne dersiniz? Alıntı:
|
--->: IQ testine ne dersiniz? ben de ilk yaptığımda 98 çıktı ,ama elbette ezberleyip:):) yine yaparım belkim:) |
|
--->: IQ testine ne dersiniz? ama sizin ilkinde 91...:) hem ben bikaçını yapmadım,kem küm...felan:) durum,orta karar yani... |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:49 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük