![]() |
size saçma gelebilir ama benim için önemliydi hepinize çok teşekkür ederim el fetaya ayrıca teşekkür ederim cevabımı aldım allah sizden razı olsun |
Şahsi kanaatimi sorarsanız,bu tarz meseleler müslümanların sıkça karşısına geldiğinden bence aklınıza takıldıkça sorun...Sormanız da gerekir zaten,buna inanıyorum... Soru sormal ilmin yarısıdır derler ya... Sadece şunu bilmeli insan...İslam insanın şahsına haddini,hayatına da hududunu bildirir...Eskiler de islamın şartı beştir,altıncısı haddini bilmektir demişler...İnsan,önce haddini bilmeli...Yoksa hafsalasının/tasavvurunun alamayacağı sorular sorup kendisini sıkıştırmanın bir alemi yok,iş bu noktada teslimiyye gerektir... Aslında bu gayr-i müslimlere özgü değil,ya da müsteşriklere...Ashab dahi Allah resulüne "Aklımıza öyle şeyler geliyor ki,şu tepeden düşüp paramparça olsak daha iyi" diyorlar...İnsan tuhaf bir mahluk...Gerçekten... Ben de teşekkür ederim efendim... saygılarımla.. |
iyi sonra saçma diye kızmayın ama |
:) saçmaysa kızarım... :) Rahat olun...Haddinizi bilin(Rabbinize karşı)... bu iki duyguyu birleştirin kalbinizde ve buyrun... |
tamam haddimi bilirim şimdilik sorum yok |
--->: kadın erkek eşitsizliği Alıntı:
Forumda okuduğum topiclerin çoğundan sonra hayranın oldum diyebilirim. Allah senin kadar kendimi geliştirmeyi nasip eylesin.. |
selam ve dua ile efendim... |
|
--->: kadın erkek eşitsizliği kadın erkek eşitsizliği bilgi toplayabildiğimiz tarihten beri vardı daha öncesinde de öyle olduğunu tahmin ediyorum. 5000 yıldır erkekler dünyaya hakim. M.Ö. 3000 yılına kadar da kadınlardı. ama şu dönem sıra erkeklerde, artık bakalım anaerkillik ne zaman geri dönecek, sabırsızlıkla bekliyoruz :sirit: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:44 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük