Burcu Güneş modacı oluyor   Konuyu açan: kalpten   İlk Mesaj: 02-13-2012 (12:09)   Son Mesaj: 02-13-2012 (12:09)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

02-13-2012

Burcu Güneş modacı oluyor

Modaya karşı uzun zamandır tutkusu olduğunu belirten Burcu Güneş, kendi tasarladığı kıyafet ve aksesuarlarıyla moda severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Okan Işık'ın haberi

Uzun zamandır istediği başarıyı 'Oflaya Oflaya' single ile yakalayan şarkıcı Burcu Güneş, moda sektörüne geçiş yapamaya hazırlanıyor. Kendisini modaya kaptırdığını söyleyen sanatçı, "Modayı çok seviyorum. Özellikle kendimi giydirmeyi, yeni kıyafetler almayı seviyorum" diye konuştu.

ÜRÜNLERİM İLGİ ÇEKECEK

Aksesuarlarla modaya başladığını söyleyen Güneş, "Kendim tasarladığım aksesuarlar, kıyafetler hazırlayacağım. Üstüne modelliğini de kendim yapacağım. Şimdiden çizimini kendim yaptığım kostümlerim de var. Benim çizdiğim ürünlerin ilgi çekeceğine inanıyorum. İşimle ilgili her türlü detayı seve seve yaptığımdan bu da önümüzdeki günlerde ortaya çıkaracaktır" dedi.

MÜZİĞİ BIRAKAMAZLAR

Rock müziğin sevilen ismi Teoman'dan sonra Ajda Pekkan'ın da müziği bıraktığı dair yaptığı açıklamalarına Burcu Güneş, "Bir süreliğine ara verebilir ama bırakabileceğini sanmıyorum. Uzun bir süre insan ne zaman kendini yenilenmiş hissederse o zaman geri döner. Ben müziği bırakmayı hiç düşünmüyorum. İnşallah daha çok uzun yıllar müzik yapacağım. Bıraktığını söyleyenlerinde böyle kalacağını düşünmüyorum" dedi.

Bugün

Burcu Güneş modacı oluyor Yorumları