![]() |
Tecavüze Uğradım Galiba Bundan yaklaşık 2,5 yıl önce bir üniversite hastanesinde akciğerimin bir kısmını aldılar.Refakatçi olarak da babam benimle kaldı. Ben yoğun bakımdayken gözlerimi açtığımda çıplaktım,yaklaşık olarak 50'li yaşlarda bir hastabakıcı vücudumu elliyordu.Sonrasında bu tacizleri ben yoğun bakımdayken hep devam etti.Ta ki diğer hastalarla aynı odaya alınıncaya kadar. Ama ben hiçbirşey yapamadım,utandım babamada söyleyemedim.Üstelikte sürekli gülüyordu.Taburcu olduktan sonra annemlere ve tanıdığım herkese anlattım. Bir türlü aklımdan çıkmıyor.Bundan 1,5 ay önce dayanamayıp bir avuç ilaç içtim ama hastaneye kaldırdılar.Gerçi sonra bu yaptığıma çok pişman oldum. Ablam nişanlandı soranlara ondan ayrılcam diye çok üzüldüm dedim. Kuşkular beynimi kemiriyor.Geçenelerde bir hastanede kadın doğumdan randevu aldım.Tam bana sıra geldiki utandım muayene olmadım.Depresyon ilaçları kullandım,yine de sıkıntıma çare olmadı. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Taciz mi,tecavüz mü? |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Taciz zaten ediyordu,hastaydım sesimi çıkaramıyordum.Yalnızca ameliyattan gözümü açtığımda onu gördüm.Ben baygınken tecavüz etmiş olmasından korkuyorum. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Ben sürekli internete giremiyorum.Şimdi amcamlarda olduğumdan giriyorum.Çıkmam lazım,anlamasınlar. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Zaten yaptığı ne olursa olsun kötü.Şikayetçi olmalısın,bu adamın yanına kalmamalı.Ayrıca senden başkalarına da yapmıştır ve yapacaktırda,senin yaşadıklarının aynısını onlarında yaşamasını istemezsin sanırım. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Yoğun bakımda zaten hastaların üzerinde bir şey olmaz. Hastabakıcılar da hastaların her türlü temizliği başta olmak üzere birebir ilgilenirler. Size kimsenin taciz falan ettiği yok. O ortamda size taciz , tecavüz edilmesi de mümkün değil zaten. Ayrıca ameliyatlı olan birisine de o şekilde yaklaşılması da aklen, mantiken mümkün değil. Sizin sorununuz psikolojik olarak gözüküyor. Bu yönde tedavi olmanız için bir psikiyatriya başvurmanız menfaatinee olacak. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Alıntı:
Hem hastabakıcıların bu tarz tacizlerini çok duyduk. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Alıntı:
|
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Tamam işte çıplak olduğu için ve bakım odasına da kimse girmediği için adamda fırsat kollamış. |
--->: Tecavüze Uğradım Galiba Sana mantıklı geliyosa bişey diyemicem :) neyse zaten anneme de söyledim diyor, annesine de inandırıcı gelseydi anlattığı galiba bir şeyler yapar, bir yerlere başvururdu di mi ayrıca galiba tecavüze uğradım diye bir cümle de ilginç ... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük