Tecavüze Uğradım Galiba

RuŞeN_ALP ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 07-17-2011, 00:12 #11
    safinaz Mesajlar: 3.348
    RuŞeN_ALP´isimli üyeden Alıntı
    Sana mantıklı geliyosa bişey diyemicem neyse zaten anneme de söyledim diyor, annesine de inandırıcı gelseydi anlattığı galiba bir şeyler yapar, bir yerlere başvururdu di mi ayrıca galiba tecavüze uğradım diye bir cümle de ilginç ...

Baygınmış ondan emin değil.İnşallah senin dediğin doğrudur.Bu seferde ruh sağlığı için üzülürüm.
    Hoş o kadar bozuk ruh sağlığı olan insanlar gördüm ki kendileri birşeye inandıkları gibi başkasını da inandırmaya başlıyorlar.
    Buna paylaşılmış psikoz deniliyor

Mesela ben yurtta kalırken bir kız vardı,Allah'a inanmıyordu.Lisedeyken bir gece tuvalete gittiğinde tuvaletin deliğinden abisini görmüş ve bacağını çekiyormuş.
    Devamı var,korktuysanız anlatmayayım

2. Alt 07-17-2011, 00:16 #12
    RuŞeN_ALP Mesajlar: 41
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Baygınmış ondan emin değil.İnşallah senin dediğin doğrudur.Bu seferde ruh sağlığı için üzülürüm.
    Hoş o kadar bozuk ruh sağlığı olan insanlar gördüm ki kendileri birşeye inandıkları gibi başkasını da inandırmaya başlıyorlar.
    Buna paylaşılmış psikoz deniliyor

Mesela ben yurtta kalırken bir kız vardı,Allah'a inanmıyordu.Lisedeyken bir gece tuvalete gittiğinde tuvaletin deliğinden abisini görmüş ve bacağını çekiyormuş.
    Devamı var,korktuysanız anlatmayayım

çok korktum, nasıl uyucem ben şimdi )

3. Alt 07-17-2011, 00:24 #13
    çok korktum, nasıl uyucem ben şimdi )

Bende öyle tahmin etmiştim.
    Sürekli bunu görüyormuş,ben de yok Ayetel Kürsü okusaydın ,yok hocaya gitseydin falan dedim.O da ben bunların hepsini yaptım dedi.
    Aklıma da birşey gelmiyor,nasıl yardımcı olsam diye.Sonra sen öyle sanmışsındır falan dedim.Daha sonra bunu kızkardeşi de gece tuvalete giderken abisinin yeşil gözlerini (biraz daha aksiyon olsun diye göz rengini de belirttim )görüyormuş.Yine abisi tuvaletin deliğine bunun bacağını çekiyormuş.
    Kardeşim de görüyor diyince afalladım kaldım,ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım.
    Aklıma hep takılmıştı bu konu,kaç yıl sonra bir psikiatrist arkadaş bir olay anlattı ordan bu olayla bağlantı kurdum.
    Hala korkmuyorsan arkadaşın anlattığı olayı anlatıcam

Ru?eN_ALP bunu beğendi.
  4. Alt 07-17-2011, 00:28 #14
    RuŞeN_ALP Mesajlar: 41
    safinaz´isimli üyeden Alıntı
    Bende öyle tahmin etmiştim.
    Sürekli bunu görüyormuş,ben de yok Ayetel Kürsü okusaydın ,yok hocaya gitseydin falan dedim.O da ben bunların hepsini yaptım dedi.
    Aklıma da birşey gelmiyor,nasıl yardımcı olsam diye.Sonra sen öyle sanmışsındır falan dedim.Daha sonra bunu kızkardeşi de gece tuvalete giderken abisinin yeşil gözlerini (biraz daha aksiyon olsun diye göz rengini de belirttim )görüyormuş.Yine abisi tuvaletin deliğine bunun bacağını çekiyormuş.
    Kardeşim de görüyor diyince afalladım kaldım,ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım.
    Aklıma hep takılmıştı bu konu,kaç yıl sonra bir psikiatrist arkadaş bir olay anlattı ordan bu olayla bağlantı kurdum.
    Hala korkmuyorsan arkadaşın anlattığı olayı anlatıcam

safinaz niki nerden aklına geldi ? Kabasakal ya da Temelle bir ilgin var mı

5. Alt 07-17-2011, 00:33 #15
    akılgübbü Mesajlar: 17
    Blog Başlıkları: 1
    Arkadaşlar konuyu ne kadar dağıttınız ya.Aslında hoşuma da gitmedi değil,farklı olmuş

Ru?eN_ALP bunu beğendi.
  6. Alt 07-17-2011, 00:40 #16
    safinaz niki nerden aklına geldi ? Kabasakal ya da Temelle bir ilgin var mı

Sen fena korkmuşsun,konuyu değiştiriyorsun.

İslamforum'a ilk üye olduğum konu "travelofturkey virüsü" bilgisayarıma bulaşmıştı.O zaman aklıma geldi.

Sizler gibi bilgilerimi paylaşayım,bilgileneyim amaçlı pek takılmadığım için fazla da ciddi olmadığımdan olsa gerek ben hep bir çizgifilm dünyasındayım.

Bazende Cem Karaca'nın safinazı kadar gerçek olabiliyorum.
    Temeli kabasakalı hiç karıştırma

7. Alt 08-22-2012, 21:01 #17
    iremsena4 Mesajlar: 12
    safinaz hanım konunun devamını anlatırmısınız? merak ettim doğrusu

8. Alt 08-22-2012, 22:12 #18
    iremsena4´isimli üyeden Alıntı
    safinaz hanım konunun devamını anlatırmısınız? merak ettim doğrusu

O doktor arkadaşım bir olay anlattı.Hastalarından birisi her gece evlerin camlarının taşlandığını söylüyormuş.Pencereden baktıklarında da hiç kimse yokmuş.Bir müddet sonra ailesi de aynı şeyi görmeye başlamış.Olay çok büyümüş ve polise falan da intikal etmiş.Şikayet etmişler ama kimse birşey görememiş.

Arkadaşım bu hastalığın paylaşılmış psikoz olduğunu söylemişti.Aileden birisi halisünasyon görüyor ve bir süre sonra diğer aile bireyleri de görmeye başlıyor.

Tabi ben bu hastalığı bilmediğim ve yurttaki arkadaşımın ve diğer kız kardeşinin ruh sağlıklarının bozuk olabileceğini düşünmediğim için çaresiz kalmış ve yardımcı olamamıştım.

Sonra bu olayla bağlantı kurdum

9. Alt 08-23-2012, 01:05 #19
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    off çok köyü düşünüyosunuz hersey olabilir ama arkadas sikayet etseydi konustururlardı kac sene olms durması hata böyle bi sey yapmıs birine karsı sustuklarından tecavüz git gide artıyo ya zaten!

safinaz ve fuhgu bunu beğendiler.
  10. Alt 08-25-2012, 03:02 #20
    fuhgu Mesajlar: 430
    ıcını rahat tutmaya calıs derim ben

sevilay sevil bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.