MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Itiraf Köşesi (https://www.muhakeme.net/forum/itiraf-kosesi/)
-   -   Ben Bir Eşcinselim (https://www.muhakeme.net/forum/itiraf-kosesi/97536-ben-bir-escinselim.html)

kargir 07-07-2011 23:06

Ben Bir Eşcinselim

Evet doğru okudunuz ben bir eşcinselim.Hemcinslerimi seviyorum.Hadi sizi tanımıyorum,beni tanımıyorsunuz.Maskesiz bana haykırın.

safinaz 07-07-2011 23:12

--->: Ben Bir Eşcinselim

Neyi haykıralım anlamadım?

candanag 07-07-2011 23:13

"hemcinslerimi sevemiyorum" ne demek anlayamadım

kargir 07-07-2011 23:14

Pembe kimlik kartına sahip olması gerekirken ters köşe bir kararla mavi kimlik kartına sahip aranızda dolaşan binlerce insandan birisiyim.

kargir 07-07-2011 23:15

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134986)
"hemcinslerimi sevemiyorum" ne demek anlayamadım

Seviyorum yazacaktım yazılarım bile benim gibi ters olmuş.

candanag 07-07-2011 23:16

keyfini çıkarmaya bak derim, ya da ne olmak istiyorsan onu ol, ben de önemli bir mevzu sanmıştım

akılgübbü 07-07-2011 23:18

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134989)
keyfini çıkarmaya bak derim, ya da ne olmak istiyorsan onu ol, ben de önemli bir mevzu sanmıştım

Keyfini çıkarmaktan kastınız nedir?

candanag 07-07-2011 23:20

Alıntı:

akılgübbü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134990)
Keyfini çıkarmaktan kastınız nedir?

nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa, takma kafana vs. anlamında...

safinaz 07-07-2011 23:20

Sadece duygusal olarak mı kendinizi kadın gibi hissediyorsunuz?

kargir 07-07-2011 23:25

Alıntı:

safinaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134992)
Sadece duygusal olarak mı kendinizi kadın gibi hissediyorsunuz?

Hayır,bir kadın gibiyim.Sakalım,bıyığım çıkmaz,sesim incedir,belim incedir vs.
Çok duygusalım ağlarım çok bir kadın da çok...

akılgübbü 07-07-2011 23:30

Allah sizi böyle yaratmış,beni başka şekil,bir başkasını başka şekil.Kimsenin sizi sorgulamaya hakkı yok.Ne diye haykıralım.Sadece tamamen tüm uzuvlarıyla erkek veya kadın doğmuş insanların sapkınlıklarını eşcinsellik sanmalarına insanların tepkisi vardır.

candanag 07-07-2011 23:34

şu dünyada her birimiz hem tekiz hem değiliz. tüm varlığımızla birer dünyayız her birimiz bir taraftan, diğer yandan da birer kopyayız. kendince bu durumu bir sorun olarak algılıyorsan senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan olduğunu düşünüyorum. ona göre hareket edip hayatına devam edeceksin. eğer Türkiye koşullarında yaşam şartlarının özel koşulların itibariyle zor olduğunu düşünüyorsan çıkar yol bulmaya çalışacaksın. İstanbul merkezli olmak üzere kuruluşlar mevcut, yurt dışında ise daha da fazlasıyla, oturup beklemektense bu tür aktivasyonlar içine girip sosyalleşebilirsin. Ölene kadar yaşamaya/nefes almaya kodlanmış insan benliğinin farklı açmazlara girip süreci sonlandırmak gibi çıkmazlara sürüklenebildiği de malum. bu iki skala arası farklı çözüm denemelerini yaşayarak görebilirsin diye düşünüyorum, herkesin bambaşka sorunları var sonuçta, nasıl anlamlandırdığımıza/baktığımıza bağlı biraz da hayatı...

kargir 07-07-2011 23:40

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134995)
şu dünyada her birimiz hem tekiz hem değiliz. tüm varlığımızla birer dünyayız her birimiz bir taraftan, diğer yandan da birer kopyayız. kendince bu durumu bir sorun olarak algılıyorsan senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan olduğunu düşünüyorum. ona göre hareket edip hayatına devam edeceksin. eğer Türkiye koşullarında yaşam şartlarının özel koşulların itibariyle zor olduğunu düşünüyorsan çıkar yol bulmaya çalışacaksın. İstanbul merkezli olmak üzere kuruluşlar mevcut, yurt dışında ise daha da fazlasıyla, oturup beklemektense bu tür aktivasyonlar içine girip sosyalleşebilirsin. Ölene kadar yaşamaya/nefes almaya kodlanmış insan benliğinin farklı açmazlara girip süreci sonlandırmak gibi çıkmazlara sürüklenebildiği de malum. bu iki skala arası farklı çözüm denemelerini yaşayarak görebilirsin diye düşünüyorum, herkesin bambaşka sorunları var sonuçta, nasıl anlamlandırdığımıza/baktığımıza bağlı biraz da hayatı...

Benim gibiler için nasıl kuruluşlar var? Toplumda sadece bu kimliğimle varolmak istemiyorum ya da eşcinsel olduğu bilinen herkesin yaşam tarzının sadece bedenini pazarlayan insanlarmış gibi algısından da bıktım.
Ayaklarım üstünde durmak ama aynı zamanda bana destek olan insanların yanında varolmak istiyorum.

candanag 07-07-2011 23:43

bu sitede daha fazla paylaşım yerine şuraya yönlenebilirsin misal, gerisi sana kalmış
Lambdaistanbul

kargir 07-07-2011 23:46

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134997)
bu sitede daha fazla paylaşım yerine şuraya yönlenebilirsin misal, gerisi sana kalmış
Lambdaistanbul

Teşekkür ederim arkadaşım.Benimkisi bir bakıma içimi dökmeydi aynı zamanda.

RuŞeN_ALP 07-07-2011 23:54

eşcinsel olmanın zorlukları neler?? ne tür zorluklar yaşıyorsunuz ??

safinaz 07-08-2011 00:05

Alıntı:

RuŞeN_ALP´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 134999)
eşcinsel olmanın zorlukları neler?? ne tür zorluklar yaşıyorsunuz ??

Sanırım arkadaş gitmiş ama kendimizi bir an için eşcinselmişiz gibi düşünürsek zorluklarını anlayabiliriz.

kargir 07-08-2011 00:15

Ben üçüncü tür bir varlık değilim.Bendeki bir özür.Çocuklar beni görünce ağlıyorlar,neden böyle,neden böyle diye soruyorlar.Ben de bilmiyorum neden böyle:)
Yalnız ben sapkın değilim,Allah'a itikadım tam,vardır bir hikmeti.Ben gibileri geceleri Merterde yol üstünde veya tarlabaşında ara sokaklardakilerle karıştırılması zor olan.
Bu düşüncelerle dışlanmışlıklar ya da beklentiler zor olan.

alptraum 07-08-2011 09:15

1- Müslümanmisiniz?

2- Ruhsal ya da psikolojik tedavi gördünüz mü?

3- Yasiniz kac ve bu durum ne zamandan beri böyle?

kargir 07-08-2011 20:33

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135004)
1- Müslümanmisiniz?

2- Ruhsal ya da psikolojik tedavi gördünüz mü?

3- Yasiniz kac ve bu durum ne zamandan beri böyle?

Siz bana bunları madde madde sormuşsunuz ama ben şu şekilde açıklayayım.Ergenlik çağına kadar farklıydım birşeyler farklıydı ama adını koyamıyorduk.Ergenlik çağına girince bende bir değişme olmadı.Ailem doktora götürdü.Burda nasıl açıklanır bilmemki,dışardan farklıyım içerden farklı.Mesela bayan genital organlarım varmış.
Yıllarca isyan ettim halime,herşeyi inkar ettim.İsmini koymamıştım ama sanırım ateisttim.
Sonra birgün bir mucizesini gördüm ve Allah'ın varlığını kabul ettim.
25 yaşındayım.Hiç tedavi görmedim ama bana faydası olur mu onu da bilmiyorum.

CER_SAN_HAN 07-08-2011 20:46

dün tesadüfen bu konuyu gördüm.deliye döndüm.birisi kalkmış eşcinselim diye yazmış herkes sanki iyi bir marifette bulunmuş gibi destek vermiş.siz düşünüyormusunuzki bu şekilde iyi aferin keyfine bak dedikce herkes adam akıllı duracak.ahlaksızlık alıp başını gidecek,iyi aferin eşcinsel ol öyle yaşa.soyumuz sopumuz nerden gelsin,çoluk çocuk nasıl olsun,hastalıklar alsın başını gitsin sonrada AIDS i seviyoruz diye pankartlar açarız.

pınaran 07-08-2011 22:14

eşcinsellik, biseksüellik, transseksüellik hastalık değil, hele hele akıl ve bedende herhangi bir noksanlık kesinlikle değildir, çoğunluk heteroseksüel diye bu gruba girmeyenleri dışlamak saçma, insan genelden farklı ilgi ve duygularla doğduysa bu onun suçu değildir, hatta bu durum suç değildir.
hemen sapkınlık, sapıklık vari yaftalamalara girmeyelim. saygılı olma erdemliliğini gösterebilmenizi bekliyorum.

alptraum 07-08-2011 22:40

Alıntı:

kargir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135020)
Siz bana bunları madde madde sormuşsunuz ama ben şu şekilde açıklayayım.Ergenlik çağına kadar farklıydım birşeyler farklıydı ama adını koyamıyorduk.Ergenlik çağına girince bende bir değişme olmadı.Ailem doktora götürdü.Burda nasıl açıklanır bilmemki,dışardan farklıyım içerden farklı.Mesela bayan genital organlarım varmış.
Yıllarca isyan ettim halime,herşeyi inkar ettim.İsmini koymamıştım ama sanırım ateisttim.
Sonra birgün bir mucizesini gördüm ve Allah'ın varlığını kabul ettim.
25 yaşındayım.Hiç tedavi görmedim ama bana faydası olur mu onu da bilmiyorum.

Kusura bakmayin ama su cümleyi anlayamadigim icin bir cevap yazamiyorum

Alıntı:

Mesela bayan genital organlarım varmış.
Siz bu durumun farkinda nasil degildiniz ya da ben mi anlayamadim. Organlar ne demek????
Sizin durumunuzla alakali bir yazi, makale ya da bilgi var ise paylasirsaniz bizde olayin icini tam anlamis oluruz.

CER_SAN_HAN 07-08-2011 23:25

Alıntı:

pınaran´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135032)
eşcinsellik, biseksüellik, transseksüellik hastalık değil, hele hele akıl ve bedende herhangi bir noksanlık kesinlikle değildir, çoğunluk heteroseksüel diye bu gruba girmeyenleri dışlamak saçma, insan genelden farklı ilgi ve duygularla doğduysa bu onun suçu değildir, hatta bu durum suç değildir.
hemen sapkınlık, sapıklık vari yaftalamalara girmeyelim. saygılı olma erdemliliğini gösterebilmenizi bekliyorum.

tamam o zaman herkes kalksın erkek erkekle olsun,kadın kadınla.sonra vazgeçsin biribiriyle diğeri biriyle.hastalıklar alsın başını gitsin.birinin anası kalksın yok ben artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum desin,erkek olsun anasını da babasını da babam diye göstersin.herşey çorba olsun.amaaaa yok önemli değil biz saygı duyalım.

kargir 07-08-2011 23:32

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135037)
Kusura bakmayin ama su cümleyi anlayamadigim icin bir cevap yazamiyorum

Siz bu durumun farkinda nasil degildiniz ya da ben mi anlayamadim. Organlar ne demek????
Sizin durumunuzla alakali bir yazi, makale ya da bilgi var ise paylasirsaniz bizde olayin icini tam anlamis oluruz.

Ultrasonla anlaşıldı yani rahmim varmış.Makale de paylaşıcam.

RuŞeN_ALP 07-08-2011 23:37

Sen o zaman grekli tıbbi müdahaleler yaparak kadın olmalısın. Düşünmüyor musun ??

pınaran 07-08-2011 23:42

Alıntı:

CER_SAN_HAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135052)
tamam o zaman herkes kalksın erkek erkekle olsun,kadın kadınla.sonra vazgeçsin biribiriyle diğeri biriyle.hastalıklar alsın başını gitsin.birinin anası kalksın yok ben artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum desin,erkek olsun anasını da babasını da babam diye göstersin.herşey çorba olsun.amaaaa yok önemli değil biz saygı duyalım.

sakin olun :sirit: ben sizin dediklerinizi yapalım haydin demiyorum tabii ki, aman neyse, tüm forumlardaki bilindik sıralamayla gidecek bir muhabbet nasıl olsa..

eşcinsel, biseksüel ve transeksüel kişilerin de duyguları var, size garip gelecek şimdi ama insandırlar, duygusuz, sapkın, tek ihtiyaçları biriyle ilişkiye girmek olan hayvanlarmışcasına bahsetmemek lazım, sadece tercihlere saygı diyor, konudan çıkıyorum..

sadece biraz anlayış :) hoşçakalın

kargir 07-08-2011 23:48

Alıntı:

RuŞeN_ALP´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135058)
Sen o zaman grekli tıbbi müdahaleler yaparak kadın olmalısın. Düşünmüyor musun ??

Tıbbi müdahaleler sanki çok ucuzmuş gibi konuşuyorsunuz.Ayrıca belki bir nebze değişirim ama ben tam bir kadın olabilir miyim? Mesela çocuk doğuramam.

RuŞeN_ALP 07-08-2011 23:51

onu bilemem , ama durumunuz çok farklı. Kendinize zulüm etmeyin, kötü davranmayın, herşeyde bir hayır vardır .

alptraum 07-09-2011 00:06

Size uyan durumunuzu tam bilimsel olarak bir makale ile paylasin ki bizde tam olayin muhteviyatini anlayabilelim ve size daha cok soru sormadan konu üzerinden meseleyi tartisalim, fikirlerimizi belirtelim.

candanag 07-09-2011 00:13

Alıntı:

CER_SAN_HAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135052)

saçma sapan konuşma deyip genelleme yaparak sıyrılıvermenin hazzını yaşamam lazım bu cümleler karşısında.

Pınaran'ın bence hatası ise Heteroseksüel dışı ilişki biçiminin hastalık olarak değerlendirmemesi mevzuu. Bu konu bilimsel olarak da tamamen kanıtlanamamıştır ve ayrıca gündemde devamlı yer almaktadır. Öyle kahve edebiyatı gibi hastalıktır ya da değildir; doğuştan gelir ya da gelmez diyerek sıyrılmak basite kaçar bu konuda. Bu konular gündemdeyken tüm dünya çapındaki bilimsel araştırmaları okuyamasam da, okuduklarım ve gözlemlerimle şunu diyebilirimki, şu an dünya üzerinde heteroseksüel dışı bir ilişki biçimini benimseyen insanların çok çok büyük bir çoğunluğu (kabul etmeyeni çok olsa da) doğuştan değil sonradan yaşadıkları (farkında olup ya da olmayıp) birçok etkene bağlı olarak bu hale gelmektedir. Diğer taraftan forumda bu yazıları yazmamıza vesile olan arkadaşın durumu ise bambaşka diye düşünüyorum, doğuştan getirdiği bazı durumlar var. Son kez diyorum ki hastalıktır ya da değildir; doğuştandır ya da sonradan kazanılmıştır derken bir kez daha düşünelim.

safinaz 07-09-2011 00:24

Ben de,doğuştan olup olmaması ve sonradan olması ki bu ikinci durumun sadece duygularla ilgili olması yani fizyolojik olmaması olarak inceleyip ondan sonra önce düşünüp,empati yapıp sonra yazmayı doğru buluyorum.

CER_SAN_HAN 07-09-2011 00:34

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135074)
saçma sapan konuşma deyip genelleme yaparak sıyrılıvermenin hazzını yaşamam lazım bu cümleler karşısında.

Pınaran'ın bence hatası ise Heteroseksüel dışı ilişki biçiminin hastalık olarak değerlendirmemesi mevzuu. Bu konu bilimsel olarak da tamamen kanıtlanamamıştır ve ayrıca gündemde devamlı yer almaktadır. Öyle kahve edebiyatı gibi hastalıktır ya da değildir; doğuştan gelir ya da gelmez diyerek sıyrılmak basite kaçar bu konuda. Bu konular gündemdeyken tüm dünya çapındaki bilimsel araştırmaları okuyamasam da, okuduklarım ve gözlemlerimle şunu diyebilirimki, şu an dünya üzerinde heteroseksüel dışı bir ilişki biçimini benimseyen insanların çok çok büyük bir çoğunluğu (kabul etmeyeni çok olsa da) doğuştan değil sonradan yaşadıkları (farkında olup ya da olmayıp) birçok etkene bağlı olarak bu hale gelmektedir. Diğer taraftan forumda bu yazıları yazmamıza vesile olan arkadaşın durumu ise bambaşka diye düşünüyorum, doğuştan getirdiği bazı durumlar var. Son kez diyorum ki hastalıktır ya da değildir; doğuştandır ya da sonradan kazanılmıştır derken bir kez daha düşünelim.

adam kalkıyor 9 kızdan sonra oğlum erkek evladım oldu diye kurbanlar kesiyor,erkek evladım sende bir fatih olacaksın diyor.çocuk sağına bakıyor kız soluna bakıyor kız.sonra sonra çocuk ayyy ne ayol fatih bana fatoş de diyor.çocuk doğarken böylemiydi.ya böyle değişiyorlar yada psikolojileri bozuluyor işte bunlar hastalar.çok okul yüzü görmedim ama hayat okulunu da gördük bunları anlamak için.

kargir 07-09-2011 00:49

Şimdi sanki sonradan böyle olanlar hep sapkın sapık gibi düşünülüyor.Peki sapık insanların erkek ve kız çocuklarına tecavüz etmesi sonucu bu çocukların cinsiyetlerinden nefret etmelerine ne diyorsunuz.
Öyle uzaktan ahkam kesmek kolay.Bu şekilde çok arkadaşım var.Tecavüz eden sapıklar tamlar yaaa erkekler işte.Bu ülkenin istikbali,aile kurumunun geleceği onların elinde.

candanag 07-09-2011 00:51

Alıntı:

CER_SAN_HAN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135077)
adam kalkıyor 9 kızdan sonra oğlum erkek evladım oldu diye kurbanlar kesiyor,erkek evladım sende bir fatih olacaksın diyor.çocuk sağına bakıyor kız soluna bakıyor kız.sonra sonra çocuk ayyy ne ayol fatih bana fatoş de diyor.çocuk doğarken böylemiydi.ya böyle değişiyorlar yada psikolojileri bozuluyor işte bunlar hastalar.çok okul yüzü görmedim ama hayat okulunu da gördük bunları anlamak için.

bu dünya heteroseksüel olup ne tür sapıklıkların içine düşmüş insanlar da barındırmıştır ve hala da barındırıyordur. mesele tek trans-homo olayı değil. Uzun mevzu burada kapatayım ben.

pınaran 07-09-2011 08:45

Alıntı:

candanag´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135074)

ben bu konuda uzman bilim adamı değilim, kendi görüşümü söyledim, kaldı ki siz de değilsiniz, bu sebeple kendi yorumunuzu yazacaksanız yazın fikirlerime de saçma sapan atlamayın, senin hatan şu bunun hatası bu şeklinde çok bilmiş havalar sıktı..
ben yorumumu konu açan kişiye cevap niteliğinde değil, aşırı tepkiler gösteren CER_SAN_HAN üyesine heteroseksüelkiiler dışındakilere hastalıklıymışlarcasına yaklaşımına değindim..

yazdığın mesajı böyle uzun uzun anlatmak kadar illet bi durum var mı :(

Alıntı:

safinaz: Ben de,doğuştan olup olmaması ve sonradan olması ki bu ikinci durumun sadece duygularla ilgili olması yani fizyolojik olmaması olarak inceleyip ondan sonra önce düşünüp,empati yapıp sonra yazmayı doğru buluyorum.
yazdığım gibi cevabım konu açan üyeye değil, aşırı tepkiler gösteren üyeye idi.

safinaz 07-09-2011 20:07

Alıntı:

pınaran´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135093)
yazdığım gibi cevabım konu açan üyeye değil, aşırı tepkiler gösteren üyeye idi.

Benim de cevabım kesinlikle sana karşı yazılmış değildi.Eski üyeler beni tanırlar katılmadığım bir görüş olursa kesinlikle fikrimi belirtmekten çekinmem ama senin yorumlarını çok beğeniyor ve hatta çoğunun altına imzamı atarım.

Candanag isimli üyenin insanları sınıflara sokma ve küçümseyici yorumları bulunmaktadır.Ancak sanırım onun da cevabı sana değil,CER_SAN_HAN isimli üyeyeydi.İnsanlar bazen en yakınlarının cevaplarını yanlış anlayabiliyor.Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.

candanag 07-10-2011 13:47

herhangi bir sınıfa sokma ya da küçümseyici bir yorum yazısı yazdığımı düşünmüyorum. Eğer mesele yanlış anlaşılma ise bu ortamda fazlasıyla olduğunu düşünmekteyim. Benim algıladığım/duyumsadığım/kavradığım dünya ekseninde yukarıda yazılanlardan hem cersanhan hem de pınaran'ın yaklaşımları farklılık arzediyordu, ben de bu farklılığı ortaya koymaya çalıştım. Bu ortamda isteğim şudur ki, lütfen olabildiğince herkes (özeleştirel olarak kendim de elbette) genel-geçer doğrular gibi belirtmek yerine benim düşüncemdir, bana göre gibi ifadelerle kendi benimsedikleri doğruları ortaya koysunlar bu tür ikircikli mevzular için.

reklamzede 07-10-2011 23:21

Alıntı:

kargir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135078)
Şimdi sanki sonradan böyle olanlar hep sapkın sapık gibi düşünülüyor.Peki sapık insanların erkek ve kız çocuklarına tecavüz etmesi sonucu bu çocukların cinsiyetlerinden nefret etmelerine ne diyorsunuz.
Öyle uzaktan ahkam kesmek kolay.Bu şekilde çok arkadaşım var.Tecavüz eden sapıklar tamlar yaaa erkekler işte.Bu ülkenin istikbali,aile kurumunun geleceği onların elinde.

Nasıl yani tecavüze mi uğramışlar,hem de çocuk yaşta bunu mu söylüyorsunuz? Nasıl vicdanları var bunların.Aslında bu kişileri hiç çekinmeden polise bildireceksin.Bildiğim kadarı ile tecavüz suçlarına fazla ceza verilmiyor ama hapishanelerde linç ediyorlar.Ellerine sağlık,böylelerini şişlemek lazım.

fuhgu 07-29-2012 04:39

→ Ben Bir Eşcinselim

takma kafaya devam et hayata :)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:01 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük