CER_SAN_HAN´isimli üyeden Alıntı ↑
tamam o zaman herkes kalksın erkek erkekle olsun,kadın kadınla.sonra vazgeçsin biribiriyle diğeri biriyle.hastalıklar alsın başını gitsin.birinin anası kalksın yok ben artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum desin,erkek olsun anasını da babasını da babam diye göstersin.herşey çorba olsun.amaaaa yok önemli değil biz saygı duyalım.
saçma sapan konuşma deyip genelleme yaparak sıyrılıvermenin hazzını yaşamam lazım bu cümleler karşısında.
Pınaran'ın bence hatası ise Heteroseksüel dışı ilişki biçiminin hastalık olarak değerlendirmemesi mevzuu. Bu konu bilimsel olarak da tamamen kanıtlanamamıştır ve ayrıca gündemde devamlı yer almaktadır. Öyle kahve edebiyatı gibi hastalıktır ya da değildir; doğuştan gelir ya da gelmez diyerek sıyrılmak basite kaçar bu konuda. Bu konular gündemdeyken tüm dünya çapındaki bilimsel araştırmaları okuyamasam da, okuduklarım ve gözlemlerimle şunu diyebilirimki, şu an dünya üzerinde heteroseksüel dışı bir ilişki biçimini benimseyen insanların çok çok büyük bir çoğunluğu (kabul etmeyeni çok olsa da) doğuştan değil sonradan yaşadıkları (farkında olup ya da olmayıp) birçok etkene bağlı olarak bu hale gelmektedir. Diğer taraftan forumda bu yazıları yazmamıza vesile olan arkadaşın durumu ise bambaşka diye düşünüyorum, doğuştan getirdiği bazı durumlar var. Son kez diyorum ki hastalıktır ya da değildir; doğuştandır ya da sonradan kazanılmıştır derken bir kez daha düşünelim.