![]() |
--->: Ben Bir Eşcinselim dün tesadüfen bu konuyu gördüm.deliye döndüm.birisi kalkmış eşcinselim diye yazmış herkes sanki iyi bir marifette bulunmuş gibi destek vermiş.siz düşünüyormusunuzki bu şekilde iyi aferin keyfine bak dedikce herkes adam akıllı duracak.ahlaksızlık alıp başını gidecek,iyi aferin eşcinsel ol öyle yaşa.soyumuz sopumuz nerden gelsin,çoluk çocuk nasıl olsun,hastalıklar alsın başını gitsin sonrada AIDS i seviyoruz diye pankartlar açarız. |
--->: Ben Bir Eşcinselim eşcinsellik, biseksüellik, transseksüellik hastalık değil, hele hele akıl ve bedende herhangi bir noksanlık kesinlikle değildir, çoğunluk heteroseksüel diye bu gruba girmeyenleri dışlamak saçma, insan genelden farklı ilgi ve duygularla doğduysa bu onun suçu değildir, hatta bu durum suç değildir. hemen sapkınlık, sapıklık vari yaftalamalara girmeyelim. saygılı olma erdemliliğini gösterebilmenizi bekliyorum. |
--->: Ben Bir Eşcinselim Alıntı:
Alıntı:
Sizin durumunuzla alakali bir yazi, makale ya da bilgi var ise paylasirsaniz bizde olayin icini tam anlamis oluruz. |
|
|
--->: Ben Bir Eşcinselim Sen o zaman grekli tıbbi müdahaleler yaparak kadın olmalısın. Düşünmüyor musun ?? |
eşcinsel, biseksüel ve transeksüel kişilerin de duyguları var, size garip gelecek şimdi ama insandırlar, duygusuz, sapkın, tek ihtiyaçları biriyle ilişkiye girmek olan hayvanlarmışcasına bahsetmemek lazım, sadece tercihlere saygı diyor, konudan çıkıyorum.. sadece biraz anlayış :) hoşçakalın |
|
--->: Ben Bir Eşcinselim onu bilemem , ama durumunuz çok farklı. Kendinize zulüm etmeyin, kötü davranmayın, herşeyde bir hayır vardır . |
--->: Ben Bir Eşcinselim Size uyan durumunuzu tam bilimsel olarak bir makale ile paylasin ki bizde tam olayin muhteviyatini anlayabilelim ve size daha cok soru sormadan konu üzerinden meseleyi tartisalim, fikirlerimizi belirtelim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:29 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük