Allah sizi böyle yaratmış,beni başka şekil,bir başkasını başka şekil.Kimsenin sizi sorgulamaya hakkı yok.Ne diye haykıralım.Sadece tamamen tüm uzuvlarıyla erkek veya kadın doğmuş insanların sapkınlıklarını eşcinsellik sanmalarına insanların tepkisi vardır....
şu dünyada her birimiz hem tekiz hem değiliz. tüm varlığımızla birer dünyayız her birimiz bir taraftan, diğer yandan da birer kopyayız. kendince bu durumu bir sorun olarak algılıyorsan senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan olduğunu düşünüyorum. ona göre hareket edip hayatına devam edeceksin. eğer Türkiye koşullarında yaşam şartlarının özel koşulların itibariyle zor olduğunu düşünüyorsan çıkar yol bulmaya çalışacaksın. İstanbul merkezli olmak üzere kuruluşlar mevcut, yurt dışında ise daha da fazlasıyla, oturup beklemektense bu tür aktivasyonlar içine girip sosyalleşebilirsin. Ölene kadar yaşamaya/nefes almaya kodlanmış insan benliğinin farklı açmazlara girip süreci sonlandırmak gibi çıkmazlara sürüklenebildiği de malum. bu iki skala arası farklı çözüm denemelerini yaşayarak görebilirsin diye düşünüyorum, herkesin bambaşka sorunları var sonuçta, nasıl anlamlandırdığımıza/baktığımıza bağlı biraz da hayatı...
bu sitede daha fazla paylaşım yerine şuraya yönlenebilirsin misal, gerisi sana kalmış
Lambdaistanbul
eşcinsel olmanın zorlukları neler?? ne tür zorluklar yaşıyorsunuz ??
1- Müslümanmisiniz?
2- Ruhsal ya da psikolojik tedavi gördünüz mü?
3- Yasiniz kac ve bu durum ne zamandan beri böyle?
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|