![]() |
--->: Ben Bir Eşcinselim Allah sizi böyle yaratmış,beni başka şekil,bir başkasını başka şekil.Kimsenin sizi sorgulamaya hakkı yok.Ne diye haykıralım.Sadece tamamen tüm uzuvlarıyla erkek veya kadın doğmuş insanların sapkınlıklarını eşcinsellik sanmalarına insanların tepkisi vardır. |
--->: Ben Bir Eşcinselim şu dünyada her birimiz hem tekiz hem değiliz. tüm varlığımızla birer dünyayız her birimiz bir taraftan, diğer yandan da birer kopyayız. kendince bu durumu bir sorun olarak algılıyorsan senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan olduğunu düşünüyorum. ona göre hareket edip hayatına devam edeceksin. eğer Türkiye koşullarında yaşam şartlarının özel koşulların itibariyle zor olduğunu düşünüyorsan çıkar yol bulmaya çalışacaksın. İstanbul merkezli olmak üzere kuruluşlar mevcut, yurt dışında ise daha da fazlasıyla, oturup beklemektense bu tür aktivasyonlar içine girip sosyalleşebilirsin. Ölene kadar yaşamaya/nefes almaya kodlanmış insan benliğinin farklı açmazlara girip süreci sonlandırmak gibi çıkmazlara sürüklenebildiği de malum. bu iki skala arası farklı çözüm denemelerini yaşayarak görebilirsin diye düşünüyorum, herkesin bambaşka sorunları var sonuçta, nasıl anlamlandırdığımıza/baktığımıza bağlı biraz da hayatı... |
--->: Ben Bir Eşcinselim Alıntı:
Ayaklarım üstünde durmak ama aynı zamanda bana destek olan insanların yanında varolmak istiyorum. |
--->: Ben Bir Eşcinselim bu sitede daha fazla paylaşım yerine şuraya yönlenebilirsin misal, gerisi sana kalmış Lambdaistanbul |
|
--->: Ben Bir Eşcinselim eşcinsel olmanın zorlukları neler?? ne tür zorluklar yaşıyorsunuz ?? |
|
--->: Ben Bir Eşcinselim Ben üçüncü tür bir varlık değilim.Bendeki bir özür.Çocuklar beni görünce ağlıyorlar,neden böyle,neden böyle diye soruyorlar.Ben de bilmiyorum neden böyle:) Yalnız ben sapkın değilim,Allah'a itikadım tam,vardır bir hikmeti.Ben gibileri geceleri Merterde yol üstünde veya tarlabaşında ara sokaklardakilerle karıştırılması zor olan. Bu düşüncelerle dışlanmışlıklar ya da beklentiler zor olan. |
--->: Ben Bir Eşcinselim 1- Müslümanmisiniz? 2- Ruhsal ya da psikolojik tedavi gördünüz mü? 3- Yasiniz kac ve bu durum ne zamandan beri böyle? |
Yıllarca isyan ettim halime,herşeyi inkar ettim.İsmini koymamıştım ama sanırım ateisttim. Sonra birgün bir mucizesini gördüm ve Allah'ın varlığını kabul ettim. 25 yaşındayım.Hiç tedavi görmedim ama bana faydası olur mu onu da bilmiyorum. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük