![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya da bu durumdan istifade etmek isteyen bir erkek de çıkmadı.Arkadaşlık sitesi değil ki bir forumdan ne gibi tahribat olabilirki :) |
Alıntı:
|
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! En Önemliside Kızınız Bence Kızınız 10-11 yasına geldiğinde ayrılabilirsiniz en iyi cözüm :( |
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! Ben 12 Yasıma Dün Girdim Ve Babam Yok Annem war |
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! Alıntı:
Allah müslümanlara iffet gemisini deldirmemeyi her harama uçkur çözmeme, iradesini versin |
Alıntı:
|
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! en ıyısı bosan dırek bıtsın.... |
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! esinize anlatın bosanın yoksa devam eder ve siz kahrolursunuz sorun ya niye böyle yaptın ne yaptım deyin kendinizi küçültmeyin enayi gördürmeyin bosanalım mı diyo bırak gitsin kararlı ol pişman olma cocugunu düşün. cocugumun kopuk hayat sürmesi demişiniz peki ya kocanız sürekli aldatırsa sizde git gide göz göre göre hasta olursanız Allah korusun bu daha kopuk bi hayat olmayacak mı? bence akıllı düşünün. |
→ Eşim Beni Aldatıyor!!! 10 12 yasında niye ayrılsın tam cocugun aklı yettiği yerde daha kötü bence .red basın sagolsun sevdiklerini kaybetmek kötü ama gercekten sabır lazım benimde babam hasta annem hasta en sevdiğim dayım amcam öldü kardesim gibi bildiğim 15 senelik arkadasım kollarımda can verdi bak ayaktayım belki senin acı daha fazla ama sabır herseyin çözümü hep dua et sen hiç birimiz kalıcı degiliz unutma .pes etme ayakta durmaya calış. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:28 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük