ikinci yolu seçersen evliliğin devam etse bile mutsuz güvensiz ve senin için özgüvensiz bi ortam olucak.ayrıca yarın öbür gün kocanın biriyle tanıştım onu seviyorum boşanalım demiyceği ne malum.biz uzman değiliz ...
ikinci yolu seçersen evliliğin devam etse bile mutsuz güvensiz ve senin için özgüvensiz bi ortam olucak.ayrıca yarın öbür gün kocanın biriyle tanıştım onu seviyorum boşanalım demiyceği ne malum.biz uzman değiliz sen psikoloğa bi evlilik danışmanına kararını verdiğinde avukata gitsen daha iyi.annemin bi arkadaşı yıllar önce evine girip çıkan bir arkadaşıyla kocasını yakalamış ve arkasına bakmadan boşanmış evini işini değiştirmiş ve hayatını istediği gibi en azından gururunu yitirmeden gayet güçlü bi şekilde devam ettirdi.yeniden evlenmek istediğni söylüyorsun.hemen evlenmen zaten senin için iyi olmaz.önce bi acını yaşa atlat aradan zaman geçer.çocuğunu büyüt üniversiteyi kazandığında eşine dostuna evlenmek istediğini haber edersin tabi herkese değil onlar sana uygun bir eş bulurlar.tabi o da istersen.teyzem de aynı durumları yaşadı.şimdi rahata alıştı dırdırcı kocası bi rahat vermemişti bi de başka bi kadın için boşanmıştı.şimdi adam sürünüyo teyzemin keyfi yerinde.türk toplumu bakış açısı falan deme.hoşuna gitmeyeni söyleyenle dedikodu yapanla görüşmezsin olur biter.bu dünyaya sen kimsenin kahrını çekmek ya da kendini üzmek içn gelmedin.üzeni atcaksın hayatından.sen dik dur yeter.güçlü oldukça ya da en azından öyle göründükçe insanlar sana saygı duycaklar.ezik tavırlar sergilediğinde nedense daha bi söz hakları varmış davranıyorlar.neyse sen güçlü ol.uzmanlara danış.adamın da nesi var nesi yok al.müstehak.ona öyle lazım.ayrıca senin de hakkın.sen evliyken kahrını çek.beraber yapın herşeyi elin kadını gelsin konsun üstüne yok öyle.
Konu yabanGülü tarafından (06-07-2011 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Eşime anlatmaya karar verdim.Bakalım ne olucak.
bu ne şimdi...töbe töbe... hem neden burda paylaşırsın anlamam bu türleri...
Bazen sizi tanımayan yabancı bir insana/insanlara anlatma gereği duyarsın.Bir rahatlama yöntemidir.Herkesde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış nesi kötü?
bu sanal alemde her şeyin suyu çıktı acıkırlar acıktım diye yazarlar canım sıkkın ... bunun gibi bir sürü şey... sizinde dertleştiğiniz dostlarınız yokmu? hem bu konu sizcede önemli vede mahrem değil mi?
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|