![]() |
Contents CONTENTS içindekiler. 1 Bölüm ------------------ **Artıcles **Pronouns **Preposıtıons **indefinite pronouns and Adjectıves **Modals,Gerund and Questıons tags **Questıons words and word order **Adjectıves and Adverbs **Conjuctıons **Vocabulary 2 Bölüm ------------------ **Tenses and Clauses **Direct and İndirect **Actıve and passıve **Answer to the Questıons **Questıons to the answer **Expressing Concepts **Relative clauses **Wish clauses. **Comparasıon of adjectıves. 3 BÖLÜM -------------------- COMPREHENSION 4 BÖLÜM ---------------------- TRANSLATION. ELİMİ UZATIYORUM; AVUCUMA ELİNİ KOYANLAR,ELİM SENDE YAZSIN VE BANA TABI OLSUN. |
--->: Contents Tesekkürler bende ingilizce bilmiyorum. Yazilanlari kelime kelime almanca dilbilgisi kurallarina göre degerlendirip anlamaya calisiyor ya da google translate kullaniyorum. Neyse artik takipcisiyim insaallah. |
--->: Contents Alıntı:
Bende almancayı takıp etmeyı düşünüyorum,ama ikisini aynı anda götürebilirsem ,çünkü bırılerıne ingilizce öğretebılmek için kolları sıvamış durumundayım,Ancak bıktırmadan ,alıştıra,alıştıra,yavaş yavaş inşAllah. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük