Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar

Tüm Ülkelerin Vize işlemleri yapılır Alo Vize ve Tercüme Hattına HoÅŸgeldiniz! Tel: 0312-4176975...

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

1. Alt 05-23-2011, 22:52 #21
    kulturtercume Mesajlar: 22

2. Alt 05-24-2011, 01:42 #22
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    kulturtercume´isimli üyeden Alıntı
    Tüm Ülkelerin Vize işlemleri yapılır
    Alo Vize ve Tercüme Hattına Hoşgeldiniz!
    Tel: 0312-4176975

Sizi üzülerek son kez uyarmak zorundayim. Biz bu forumda elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz ve bu zaman dogrultusunda salt reklam anlayisina karsiyiz. Umarim anlayisla karsilarsiniz. Aksi durumda girisinizi engellemek zorunda kalacagim.

Iyi paylasimlar

3. Alt 06-21-2011, 01:24 #23
    Ziyaretci
    Murrat Mesajlar: n/a
    ya arkadaşlar konuyla ilgili olarak size ufak bir tüyo vermek isterim, aile birleşimi yapmak isteyenler için.. benim bazı arkadaşlarım ve akrabalarım daha önce aile vizesine başvurdular ve hemen hemen hepsi yaklaşık 3-5 ay (eğer problem yoksa) içinde vizelerini aldılar.. ama ben tam tamına 20 günde onay aldım ve bu çarşamba vizemi almaya gidiyorum... size sadece zamanı kısaltmak için şunu söyleyebilirim.. eğer Avusturya ya bi şekilde eşinizin yanına gidebiliyosanız, vizeye orada yabancı polislikten müracat edin... en az 2 ay kazanırsınız saygılarımla ;=)

bu arada 7 n ci ayda sanırım dil zorunluluğu gelecekmiş.. umarım hiçbiriniz takılmazsınız ..

4. Alt 06-22-2011, 13:11 #24
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    AB vatandaşına yakınlığını kanıtlayan evrak fotokopisi bu evrak tam olarak ne bilen varmi zaten evlilik cüzdani gösteriyormu yakinliginin ne oldugunu acele cevap verebilen olursa sevinirim

5. Alt 11-06-2012, 13:02 #25
    Ziyaretci
    Ben avusturyaya 2009 da geldim bir senelik vize alıyorum evlendim esimi getirmem icin ne yapmam gerekiyor TSK
    Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir

6. Alt 11-08-2012, 01:12 #26
    Ziyaretci
    sehngen antra nereden aliniyor acaba

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.