![]() |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar hukuk:Avusturya |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar Alıntı:
Iyi paylasimlar |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar ya arkadaşlar konuyla ilgili olarak size ufak bir tüyo vermek isterim, aile birleşimi yapmak isteyenler için.. benim bazı arkadaşlarım ve akrabalarım daha önce aile vizesine başvurdular ve hemen hemen hepsi yaklaşık 3-5 ay (eğer problem yoksa) içinde vizelerini aldılar.. ama ben tam tamına 20 günde onay aldım ve bu çarşamba vizemi almaya gidiyorum... size sadece zamanı kısaltmak için şunu söyleyebilirim.. eğer Avusturya ya bi şekilde eşinizin yanına gidebiliyosanız, vizeye orada yabancı polislikten müracat edin... en az 2 ay kazanırsınız saygılarımla ;=) bu arada 7 n ci ayda sanırım dil zorunluluğu gelecekmiş.. umarım hiçbiriniz takılmazsınız .. |
--->: Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar AB vatandaşına yakınlığını kanıtlayan evrak fotokopisi bu evrak tam olarak ne bilen varmi zaten evlilik cüzdani gösteriyormu yakinliginin ne oldugunu acele cevap verebilen olursa sevinirim |
Ben avusturyaya 2009 da geldim bir senelik vize alıyorum evlendim esimi getirmem icin ne yapmam gerekiyor TSK Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Avusturya - Aile Birleşimi Için Gerekli Evraklar sehngen antra nereden aliniyor acaba |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:51 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük