![]() |
--->: Bedelli Askerlik İçin Bu Şartları Yerine Getirmelisiniz hukuk:Avusturyaarkadaslar anlamadigim konu su. ben simdi bedelli askrelik yaparsam ve bittikden sonra olene kadar turkiyede 6 aydan fazla kalmam yasakmi ..her takvim yili diyor ne is? |
--->: Bedelli Askerlik İçin Bu Şartları Yerine Getirmelisiniz Alıntı:
|
--->: Bedelli Askerlik İçin Bu Şartları Yerine Getirmelisiniz bu bedelli askerlik için yurt dısı derken belli başlı ülkerlermi yoksa farketmiyormu yardımcı olursanız sevinirim |
--->: Bedelli Askerlik İçin Bu Şartları Yerine Getirmelisiniz ben romania da 2 yil 4 ayım gecti benim calıstıgım firma iflas etigi için benim kesin donus yapmam gerekti bu benim askerligimde bir azalma imkanı varmı ?? |
--->: Bedelli Askerlik ARKADAŞLAR BEN TÜRKİYEDE İKAMET EDEN AYNI ZAMANDA MEMUR olan TÜRK Vatandaşıyım BEDELLİ ASKERLİK YAPABİLİR MİYİM VE ÜCRETİ NEDİR yardımcı olurmusunuz.saygılarımla abraham_halilhotmail.com |
→ Bedelli Askerlik İçin Bu Şartları Yerine Getirmelisiniz Simdi Turkiye de ozel sektorde calisiyorum calistigim yer yurt disinda ofis acicak ve bende 3 yillik oraya gitmeyi dusunuyorum. Ordaki ofiste sigortali goruncem bu sartlarda bedelli yapabiliyormuyum. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük