![]() |
aile birlesimi vizesi bilgileri hukuk:AlmanyaToplam 1 Eklenti bulunuyor. burdaki eklentide, almanya bulunan esinizile aile birlesimi vizesi icin gereken bilgileri bulunmakta. |
--->: aile birlesimi vizesi bilgileri Alıntı:
|
--->: aile birlesimi vizesi bilgileri merhabalar benım bır sorum olcak ben evlenelı 4 ay oldu esim sonradan alman vatandası oldu bende 2 aydır almanca kursuna gıdıyorum ve 22aralıkta sınavım var benim asıl sorum su vıze kac gunde cıkar neler gereklı nelere bakıyorlar onları merak ediyorum.esim alman vatandası evi kira arabası var 2.5milyara yakın maas alıyor guvenlik gorevlisi 15 yıldır orda yasıyor.ev 65metrekare.yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
→ aile birlesimi vizesi bilgileri merhaba ben 14.10.2014 vize basvurusu yaptım aile birleşimi eşim türk vatandaşı ev gelir tamam fakat 2 ay oldu vizem ne zaman belli olur lütfen acill cevap bekliyorum stresten ölüyorum :-( Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ aile birlesimi vizesi bilgileri [QUOTE]aile birlesimi vle birlesislm kar ben aile birleşimi için 11 11 2014 de ankaraya gittim ve hala sonuç gelmedi ne zaman çıkar bilginiz varmı acaba Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ aile birlesimi vizesi bilgileri 02.10.2014.aile birlesimi yaptim 3 aydir vizem cikmadi sizce ne kadar surer Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Alıntı:
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ aile birlesimi vizesi bilgileri Alıntı:
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
çapraz sorgudan sonra cevap kaç günde gelir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:30 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük