![]() |
Alıntı:
|
Degerli site yöneticileri ,kardesimi 3 aylik sengen vizesiyle Avusturyaya getirip kuracagimiz sirkete ortak Edip oturum vizesi almak istiyorum bu mümkünmü? kendisi 7 yil Burda kalmisti kaldigi sure icerisinda birer yillik vize aliyordu birakip gitti eski haklarindan yararlanma imkani var midir? tsk ederim simdiden.. |
→ Avusturya'da Yerleşme ve İkamet İzni Alıntı:
bir bilgim yok yardimci olursaniz cok sevinirim :) Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Avusturya'da Yerleşme ve İkamet İzni bende avusturyaya yerleşmek istiyorum,orda çalışmak istyrm,önlisans üniversite meznuyum.bu konuda bana yardımcı olabilrmisiniz!.bayanım 38 yaşındayım |
Kim nerede dışladı kargaşım seni kürt oldugumn için.. Okulamı sokmadılar hastaneyemı koymadılar askere i almadılar işmi vermediler yeşil kartmı vermediler elektrıkmı baglamadılar kim dedi sen kürtsün dışlanacaksın diye .. Mert ol avusturyada yaşamak istiyorum imkanları güzel de şu acındırma işini bırakın artık a.k Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Alıntı:
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Austuryada is ariyorum herturlu kaynak yapabilirim tir soforuyum ama tc ehliyetim var insaat sektorundada calisabililrim yeterki yardimci olan olsun 1 cocuklu bi aileyim agir vasita tamir ve bakimda olabilir besicilik ciftcilik ne olursa orda bi yol godteren olsun fazlasiyla tesekkur ederim 0359 895 320 333 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük