![]() |
--->: Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! hukuk:Avusturyamerhaba ben 34 yaşınayım şu ana kadar 4334 prim günüm var 6 yaşında lenfoma yani lenf kanseri tedavisi gördüm 4 sene önce sağ kulağım tamamen kapandı sol kulağımda da hafif derecede işitme kaybı var ve geçen ay şiddetli baş ağrılarından dolayı MR çektirdim ve beynimde 3 cm araknoid kist tespit edildi ağrılarım çok fazla dayanılacak gibi değil ve bu kistten dolayı hareketlerimde çok zorlanıyorum malülen emekli olma şansım varmıdır |
Selamlar... malülen emeklilikte gerekli olan saglık raporunu herhangi bi üniversite hastanesinden alabilirmiyim. emeklilik başvurum kaç gün içerisinde sonuçlanır? TEŞEKKÜRLER. |
iyi günler benim yemek borusunda 3.5 cm tümör bulundu 6 ay rapor aldım tedavim devam ediyor, 2900 ssk prrim günüm var malulen emekli olabilir miyim ?? |
→ Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! ben 2004 de malulen emekli oldum normal emekli olabilir miyim olursam ne zaman olurum |
→ Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! [QUOTE]malulen emeklilikten normal emeklilige gecis-Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! [/Q eşim malülen emekliydi 3 sene önce kaybettim sigorta günleri tam yaş bekliyecekti kansere yakalandı normal emekli olabilirmi teşekkürler |
→ Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! Alıntı:
|
Alıntı:
|
→ Normal ve Malulen Emeklilik Arasında Ne Fark Var ! avusturyadan malulen emekli biri tam emekli olabilmesi için ne yapmalı yüzde doksan bir rahatsız raporu var mesane kanseri |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük