![]() |
--->: Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? hukuk:AvusturyaHer turlu Gumruk islemleriniz icin soru sorabilirsiniz. <a href="http://agaoglugumruk.com/">Ağaoğlu Gümrük Müşavirliği</a> |
--->: Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? Iyi gunler, ben turkiye ye okumak icin gelicem , kesin donus degil,ve araba almak istiyorum ama TR 'de arabalar cok pahali bana gore (belcika), belcika dan araba alip (bmw x6) TR de kulanabilirmiyim? sanirim 2 seneye cikti ancak TR'den cikinca (gumrukten), kac gun yurtdisinda arabanin kalmasi lazim tsk. |
--->: Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? selam babam 2004 yilinda türkiyeden emekli oldu yaklasik 30 yil avusturya calisti,2000 yilinda almis oldugu 1997 model ve halen üzerine kayitli arabasini nasil cikarabilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesaj Mobil üzerinden gönderilmistir |
→ Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? merhabalar yurt disindan 1998 model golf4 90 beygir 1.9tdi arac getirmek istiyorum acaba toplam kac lira vergi oderim |
→ Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? baya ödersiniz :) |
yurt disinda yasayan emekliler türkiyeye arac cikarabilirmi,arac yurt icinde ne kadar kalabilir |
→ Türkiye'ye otomobil ithali nasıl yapılır? ben ozel bir firmada farkli ulkelerde 2 yildan fazladir calisiyorum bedelsiz itahalatdan faydalanabilirmiyim |
Alıntı:
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük