1. Alt 05-26-2008, 03:00 #1
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    Malzemeler:

    * 1 su bardağı pirinç
    * 200 gr dilimlenmiş beyaz balık
    * 2 çorba kaşığı tereyağı
    * 1 kahve fincanı beyaz şarap
    * 2 adet doğranmış soğan
    * maydanoz, zeytinyağı, tuz
    * 4 su bardağı sebze suyu
    * 1 kahve fincanı parmesan

    Hazırlanışı:

    Tereyağı, soğan ve 2 kaşık sebze suyunu pembeleşinceye kadar pişirin. Şarapta bekletilmiş balığın yarısını ve pirinci ilave edin. Kısık ateşte pişirin. Şarabı ilave edin. Pirinç yumuşayana kadar yaklaşık 18 dakika pişirin. Sıcak sebze suyunu azar azar ilave edin. Kalan balığı hafifçe yağlanmış bir tavada pişirin. Pilav hazır olunca parmesan, tuz ve maydanozu ekleyin. Karıştırıp tabaklara bölüştürün ve ayrı pişirdiğiniz balık dilimleriyle üzerini süsleyin.

  2. Alt 11-25-2008, 16:35 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Bu balik illede sarap tami bekleyecek baska yerde bekletsek olmuyor mu?

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.