![]() |
bende saçı ilk defa gördüm kutsal emanetlerin resimlerini araştırdım, ama bu saç resmi hiçbirinde yok. Peygamber efendimizin sadece sakalının resimleri var ki o resimlerde böyle tutam şeklinde değil, özel bir şişede bir kaç tel var. Saçı ile ilgili hiçbir resim yok. ayrıca peygamberimizin saçlarının kulaklarını kapatacak kadar uzun olduğunu düşünürsek bu saç biraz fazla uzun gibi bunlar benim kendi düşüncelerim tabi tam araştırıp net bir karara varmak lazım. bu resmi aldığınız kaynağı sorabilirmiyim? (Peygamberimizin kabri diye e postalarda dolaşan resmin mevlana hazretlerinin kabrinin sandukası çıkması gibi bir çok durum olduğu için soruyorum) |
Alıntı:
yanlız konyaya gittigimde mevlananın türbesinde görmüştüm tabiki bukadar çok degildi.. teşekkürler.. |
Alıntı:
sagolun.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
tabiki olucak ben paylaşmaktan ve paylaşım yapmak tarafıyımdır hep sanırım yaptıgım paylaşımlardan hoşnut kalmadınız her zaman ögrenmeye acıgımdır daha farklı bir uslupta yazabilirdiniz allaha emanet olun.. |
efsun kardeşim burdaki konu Peygamber Efendimiz olduğu için hasassa davranılmaya çalışıldı sadece.. bu konuyu bilmeyen bir kişi aslı yoksa böyle bir resmin gerçek olduğu zannını taşımaması açısından kaynaklanıyor bu hassasiyet. yoksa burda paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımızla hepimiz bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz..bir üstünlük söz konusu olamaz.. siz tamamen yanlış anladınız..selametle.. |
bu Güne kadar ne duydum ne rastladim böyle bir görüntüye, Peygamber efendimiz s.a.v in saci, en azindan bu kadar cok ve uzun sac kimsede ve hic bir yerde mevcut degil bildigime gore, Ki führer kardesimizinde dedigi gibi sakali dahi kucuk bir sisede tel tel bulunmakta. bence dogruluk payi sifir. Sac-i Serifleri diye gösterilen resim yanlis. selametle... |
o saç resmini bende ilk defa gördüm,doğruluğunu araştırmak gerekli Association of Islamic Charitable Projects ın sitesin de efendimizin saçı,kılıcı,elbisesinin fotoğrafı mevcut ve oradakide böyle tutam halinde değil efendimizin saçının muhafazası şu şekilde: http://www.aicpmultimedia.org/images...r/hairs001.jpg |
rabbim beni kutsal emanetlerin sahiplerine kurban etsin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük