RaPPeR_mİcChEck´isimli üyeden Alıntı ↑
(esma)
insanları yargılamadan önce kendi yaptıkları bir kere daha düşün bence attıgın her adımda benim abilerim dedelerim kanı var sen burda söyledigin lafın gerisi düşünmeden söylüyorsun sen hiç düşündün mü_? tarikata gelen para helal mi? nerden biliyorsun belki hangi garibin hakkını aldılar...!! o yuzden burda önce kendi yaptıgını düşün sonra millete sunu kullanıyorsun bunu kullanıyorsun...
bana göre en büyük suç : dogru gördügün halde yalnış yapmak... !!!
İnsan düşünmeden böyle yerlere girer mi? Kaldı ki halka hep tarikatlerin ne kadar kötü bir durumda olduğu, insanları nasıl kullandığı sadece kötü olan tarikatlere istinaden tüm tarikatlerin aynı olduğu gibi lanse edildiği bi ülkede yaşarken sence ben gözüm kör mü bağlandım? Güzelim insanlar kutulardan çıkan paranın helal olduklarına inandırmışlarken kendilerini ve tüm Türkiye gözünü dikmiş ah kazansa vah kazansa diye izlerken kendi tarikatime gelen para oraya üye olan insanlar tarafından verilirken neden helal olmasın? Eğer ben helal yollardan o parayı kazanıp da kendi isteğimle oraya bağış yapıyorsam bundan kime ne? Araştırmasını ben yaparım siz ne yaptınız onu düşünmeli. Herkesin yaptığı kendine sizin doğrunuz size benimki de bana. Bu tartışmayla hiçbi yere de varılmaz. Ben doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yaparım. Ama elbette her şeyin doğrusunu da görecek değilim herkes gibi.