c0LD´isimli üyeden Alıntı ↑
siz kendi otobiyografinizi görüyosunuz sanırım yazdıklarınızda..cok güven sahibisiniz ya olduğunuz yerdesiniz yada hayal kırıklıklarınızın odak noktası cümlelerinizin sonundaki nokta..kendim gibi olmam demek sizin gibi düşünmem demektir..kötüyü görmeden iyinin kıymetini nasıl anlayacağım veya bunun asıl kıymet olduğunu nasıl idrak etmem gerekir..şu dediğiniz kişiler gibi olmaktansa en sağlamından ateist olmayı yeğlerim..şu saygıdeğer safinaz..
Zaten bir ateistsiniz ama sağlamı var mı bilmiyorum,oluyorsada siz onlardan değilsiniz çünkü burda müslümanmış gibi yazıp tutarsız yazılar yazıyorsunuz.Çünkü iman etmiş bir müslüman asla ve asla ateist olmayı yeğlemez.Hiçbir konuda hayal kırıklığı yaşamıyorum ve hele hele sizinle geçen bu diyalogtan sonra yani bir ateistin bozulmuş ruh halinin kelimelere dökülmüş,aslında kendi iç hezeyanlarına ve sorularına cevap bulamayan,yolunu bulamayan ve bu çökkünlük içinde savunma niteliğinde saldırılarına şahit olduktan sonra Allah'a binlerce kez şükrettim tekrardan.İyiki müslümanım ve iman ediyorum...