![]() |
özbeK mücahitler |
Kardeşim görüntü yoktu,sanırım bunu ekleyecektiniz ve hoşgeldiniz.:) |
saol be saoll sen zaten forumda nn hiç çıkmıyosun yemek yeme banyo etme yatma kitap okumma gibi bir huyun yok galiba :D |
Alıntı:
|
sanırsam size Safinaz hanım :shocked0121: |
gayet tabi sana dikkatimi çekti çıkmıyorsun hiç dedim aile yaşantısı fln yokmu gt odaya bir çay iç gel:D gözzün bozukcak senn ben din kardeşn olark söylüyorum:( |
Bir din kardesi olarak buyuru yada ögüt bu sekilde yapilmaz daha ilk mesajinizin bu cesit bir icerik icermesi hicde hos degil |
Ben o dediklerinizi başkalarına devrettim yani yemek yeme,banyo,kitap okuma vs.:)) Forumda da jübilemi yapıyorum,ben yazıp ben oynuyorum,sıkılmaya başladım.Hem siz yeni üye değil misiniz?Benim burda sürekli olduğumu nerden biliyorsunuz? Ama haklısınız son zamanlarda internet başında fazla duruyorum,çünkü yapmam gereken işler var ve forumlara da aynı zamanda bakıyorum. Sabahları kıpkırmızı gözlerle kalkıyorum,gözlerimi bozmadan "dursun bu düzen"diyeceğim.:) |
bence doğğru söylüyor sebeine gelelim altraum gece gündüz sitede bir bayann hiç mi işi yok ben sadece merak eediyorum hayrola hemen korumaya aldınızzz yoksa:D neysee din kardeşlerimmm böyle yapmayalım ama hiç hoşş değil hem bakın benn daha ne videolar gösterecem ister misniz?:( |
Sayin fatima ve diger üye zannedersem bilgisayarlarinizda ayni ve ayni kisisiniz ama bu yaptiginiz cocuklukdan baska bisey degil :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük