Kuran-i Kerim Allah in kelami ama bunun sayfasina baskisina para veren yayin sirketi ne diyor acaba?
Sonucta Avusturyada ufak bir Kuran 10 eurodan baslar ve büyüklügüne göre degisir. Para ile Kuran i satin alirsin buradaki Telif hakkini sormustum.
Resim yükleme sitesinden bahsetmiyorum. O resmi ilk kendi sitesine yükleyip altinada izinsiz kullanilmaz ve kullanildigi takdirde hukuki islemleri yazan kisiler icin söylüyorum. Kim dikkate aliyor kimse almiyor. Biri alip pat ...
İyi çalışmalar Sayın İlgili,
Sizlerle bir önceki yazışmalarımızda Mürşit5 konusunda bilgi talebinde bulunmuştum.Ve sizlerin dediği gibi “Bu tür programların daha güzel daha mükemmel olarak sizler dönmesini istiyor iseniz lütfen korsan kullanmayın.”
Korsan yayın kullanmamak için .Azim dağıtım şirketi ile internette (siparis@azimdagitim.com) adresindeki görevli ile konuştum(fiyatı 22.50 tl).kargo fiyatları ve ödeme şekilleri olarak konuştum ve kendimce hesap yaptıktan sonra kendilerinin bana Mürşit5 i , PTT subesinden almalı olarak göndermelerini istedim.yazıtğım arkadaş ben bu sözleri söyledikten sonra fakat bana cevaben dönen bile olmadı... Daha sonra sitenizdeki adreslerden NT Mağzasının internet adresinden fiyat bilgilerini ögrendikten sonra mağzaya gittim İnternet fiyatı 25.50 tl olan mal için 30 tl talep ettiler..bende internette bu fiyat neden bu fiyata satıyorsunuz diye sordum.ban verdikleri cevap “”o internet fiyatı bizimkisi mağza fiyatı dedi”””bende o zaman size havale edip parasını gönderiyim bana Mürşit5 i verin dedim.o olmaz internet firması ile bizim ilgimiz yok dedi.bende o zaman neden sizin telefon numaranız ve adresiniz var dedim sitede..o zaman cevap vermediler..alıyorsanız bu fiyat dediler...
Diger adresleri bu yaşadıklarımdan (zaman-vakit-emek ten)sonra arama ihtiyacı duymadım..firma olarak 20 tl lik malı fiyatı kurtardıgı halde 30 tl ye satmayı/sattırmayı günah olarak saymıyorsanız ve bende kendimce korsan kullanmayı günah saymıyorum...
Saygılar
yasadisi kul hakki-illegal (korsan) Programlar Ve Kul Hakkı
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|