osledim17´isimli üyeden Alıntı ↑
selam sana yardımcı olabilrim imam hatip son sınıfta okuyorum bölümüm ilahiyat istersen msn adresimi ekle FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" bir insanı kurtarmak herkesi kurtarmak demek bunu başarabilmen bile Allah'a azmini göstermen demektir ...
ben yaşamak istemiyorum ama Allah benim verdiğim canı ben alırım dediği için intahar edemiyorum
tuzum kuru olmadığı için yani zengin olmadığım için dünya nimetlerinde istediğimi yapamıyorum
zorunlu ihtiyaçlarımı zor zahmet karşılıyorum
sigara içki eroyonla deşaz olmak için paran olması lazım olsada insanın bedenine zararlı hem bu maddeler deşaz olmak için yeterli olmuyor
insanın bedeni hep fazlasını hep fazlasını istiyor
zinadan deşaz olmak için de paran olması lazım çünki kadınlar paraya tabar genelde erkeklerde kadına tapar genelde
zengin değilim kadınlardan deşaz olmak için
bazen düşünüyorum dünya kadınların yarısı benim olsa diğer yarısını nefsimin istiyeceğini hissediyorum yani deşarz olmak için buda yeterli değil
yani üstedi Allahın haram kıldığı yasak kıldığı haller hareketler uygulamalar insanı deşarz edip mutlu edeceğini zannetmiyorum ummuyorum
sen bana Allahın uygun ve helal kıldığı bir yöntemle bir sistemle deşarz olabileciğim bir seçenek göstere bilirmisin nefsimi ikna edebilirmisin
ama sıradan hep duyduğumuz dine yapış kılesik cevaplar verme
kendi icadın ve kendin uyguladığın deneyip başarılı olduğun bir yöntem bir çare olsun