![]() |
--->: Israil'e lanet selamun aleykum ey iman ettiğini defalarca tekrar eden( BİZLER)... Utanıyorum eziliyorum ne diyeyim bilmiyorum nasıl başlamalı lanet etmeye nedir bu biz müslümanlara yapılan derken kendimden utanıyorum çünkü ben kendi nefsim olarak kardeşlerimize yardıma koşmuyorum ve sadece izliyorum sözlerim kendimedir UTANIYORUM |
--->: Israil'e lanet |
--->: Israil'e lanet Allah'ı sakın Zulmedenlerin yapmakta olduklarından habersiz sanma. Onları yanlızca gözlerinin dehşetle belireceği bir güne ertelemektedir.(ibrahim süresi42) Zulüm asla payidar olmaz. Rabbim kahhar sıfatının teceliisini elbet gösterecektir. Paylaşım için teşekürler. |
--->: Israil'e lanet |
--->: Israil'e lanet mhmt...açılmıyor. |
--->: Israil'e lanet Bendede açılmıyor... |
--->: Israil'e lanet Muhtemelen Türkiye'den kaynaklı olarak video izlenmiyor ama altta alternatif link eklendi. Oradan izlenebilir. selametle.. |
--->: Israil'e lanet Dünyada insanlık tarihi boyunca en çok zulüm gören ve ırklarından dolayı işkence gören millet varsa onlarda Yahudilerdir.Bu haliyle düşününce ne kadar acımasız geliyor ancak Allah'ın acımasızlığı ve kullarına ayrımcılığı diye birşey yoktur. Yahudilerin Filistin halkına yaptıklarına bakınca kader adalet etmiş demeden geçemiyor insan . Tıpkı bireysel yaşadığımız ama haketmediğimizi düşündüğümüz bize nahoş gelen olayladaki gibi... |
--->: Israil'e lanet Alıntı:
??? |
--->: Israil'e lanet Tüm Muhakeme.net ailesini bu akşam israil konsolosluğu'na bekliyorum/çağırıyorum/davet ediyorum... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:55 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük