diyalog faaliyetleri olmasaydı Almanyada şimdiki kadar camii veya islami kurum olurmuydu?
e hadi diyelim diyalog faaliyetleri bırakıldı, hiçbir organizasyon ve bilgilendirme faaliyeti yapılmadı. Sizin Almanyadaki (ve avrupadaki) bu anti islam oluşumunun önüne geçme yolunuz ne olurdu? varsa daha iyi bir fikriniz buyrun anlatın bende o yoldan gideyim.
sizi tanıyıp tanımadığım mevzusuna gelince; sizi bizzat tanımıyorum ancak sitemizdeki yazılarınızın neredeyse hepsini okudum yani az çok görüşünüz, bilgi birikiminiz hakkında bilgim var.
Sovyetler Birliği zamanında ülkücüler ''kahrolsun komünizm! kahrolsun komünizm!'' diye bağırıyorlardı.-ki bir çok yakınım, akrabamda bağırdı- ama sonra sovyetler birliği yıkıldı. tam oralara gidilecek, yıllardır komünist rejimle ezilmiş soydaşlamıza yardım edilecek zamandı ama bir tek HİZMET oraya gitti, okullar açtı, yurtlar açtı benliğini dilini, dinini, türklüğünü, kültürünü unutmuş kardeşlerimizin derdine derman oldu yarasını sardı... demek istediğim şudurki herkes konuşuyor.. konuşmak en kolayı.. bir kere olsun sizide er meydanında görelim! yaptıklarınızı görelim, vallahi bir daha laf etmeyeceğim!