Allaha ve Rasulüne ittaat edin,birbirinizle çekişmeyin.Yoksa korkuya kapılırsınız da gücünüz gider.Sabredin,çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.(Enfal-46)...
وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
.(Enfal-46)
Konu Henna tarafından (12-24-2008 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
anlasam bi zaten..ne oluyor...
birincisi ;yukarıda ayetin meali yazıyordu musatafa kardeşim....ve hiç aklıma gelmeyen şeyle itham ediyorsunuz...demek oradan niyetimi okuyorsunuz.ama hayır,ben zaten arapça metin sayısız defa ekledim sitede,ard niyetsiz,eğer bir şey yapacaksam bu karşımdakilere ne inat ne asrtislik için katiyyen olmaz...hamdolsun öyle bir karakterim yok.bu yalnız benle ilgili.
metin abi,senin demen kurandak i hükümler bugüne karışmıyor mu haşa...sonuçda çekişmeyin demiyormu?(sizin için asla kasdetmedim )
yani bir baba evladına bir kere misal:ahmet arkadaşıyla para yüzünden kavga etti diyelim...babasıda uyardı...bu uyarısı sadece para konusu için mi dir yoksa her zaman kavga etmemesi üzeremidir???
sürçi lisan etmekden kokuyorum,ne olur anlamaya çalışıyorum.yani savaş için söylendi ise diğer zaman ve konularda müslümanlar birbirine ters fikre düşmesini kapsamıcak mı...anlamıyorum ki.
yinede şahsen üzüldüm,neler konuşuyorum ben....
empatiden başka suçum olmamalı.
Bu ne şimdi arapçasını koyuyosun... şimdi ne yapmak isityosun... insanlara bişey anlatmak istiyosan altına tükçesinide yaz, artislik olsundiye arapça yazıp bırakma...
anlasam bi zaten..ne oluyor...
birincisi ;yukarıda ayetin meali yazıyordu musatafa kardeşim....ve hiç aklıma gelmeyen şeyle itham ediyorsunuz...demek oradan niyetimi okuyorsunuz.ama hayır,ben zaten arapça metin sayısız defa ekledim sitede,ard niyetsiz,eğer bir şey yapacaksam bu karşımdakilere ne inat ne asrtislik için katiyyen olmaz...hamdolsun öyle bir karakterim yok.bu yalnız benle ilgili.
metin abi,senin demen kurandak i hükümler bugüne karışmıyor mu haşa...sonuçda çekişmeyin demiyormu?(sizin için asla kasdetmedim )
yani bir baba evladına bir kere misal:ahmet arkadaşıyla para yüzünden kavga etti diyelim...babasıda uyardı...bu uyarısı sadece para konusu için mi dir yoksa her zaman kavga etmemesi üzeremidir???
sürçi lisan etmekden kokuyorum,ne olur anlamaya çalışıyorum.yani savaş için söylendi ise diğer zaman ve konularda müslümanlar birbirine ters fikre düşmesini kapsamıcak mı...anlamıyorum ki.
yinede şahsen üzüldüm,neler konuşuyorum ben....
empatiden başka suçum olmamalı.
kusura bakma ben 2 üstteki kiişinin yazdığına dikkat etmedim... keşke ondan alıntı yapsaydın ozaman karşıklık olmazdı. eyer seni üzdüysem de özür dilerim. ben arapça bilmiyorum el- feta, bekke accı gülüyomusun yerine , bekke arkadaş 2 üsteki kişinin arapçasını yazmış diye yardımcı olsan daha iyi olmazmı??? ama alay edercisine bi tutum daha mı iyi oluyo bilmiyorum.
dip not: ayrıca sana avatarını değiştirdiğin için teşşekür ederim el -feta...
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|